Forrige side
Raskt og enkelt

Nachochips

Sprø meksikanske chips som serveres med salsa.

Begynn å lage mat

Detaljer

6

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

10'

Tilberedelse

20'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 50 gmaismel
  • 46,7 ghvetemel
  • 60 mlvann
  • 1/6 tsmalt gurkemeie
  • 1/6 tssalt
  • 0,7 liter + 2/3 spiseskjeernøytral olje
  • 100 gmaismel
  • 93,3 ghvetemel
  • 120 mlvann
  • 1/3 tsmalt gurkemeie
  • 1/3 tssalt
  • 1,3 liter + 1,3 ssnøytral olje
  • 150 gmaismel
  • 140 ghvetemel
  • 180 mlvann
  • 1/2 tsmalt gurkemeie
  • 1/2 tssalt
  • 2 liter + 2 ssnøytral olje
Lag det nå
  • Trinn 1

    Tilsett hvetemelet, sukkeret, saltet og gurkemeien i bollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok.

  • Trinn 2

    Bland på rørehastighet i 30 sekunder til de tørre ingrediensene er godt blandet sammen.

  • Trinn 3

    Tilsett 1/3 av vannet og to spiseskjeer olje, og bland på hastighet 2 i 5 minutter. Gradvis tilsett resten av vannet mens deigen blandes.

  • Trinn 4

    Form deigen til en kule, dekk til med plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i én time.

  • Trinn 5

    Del ballen inn i åtte enkeltporsjoner. Kjevl hver del til en sirkel. Kutt kantene og del sirkelen inn i åtte trekanter med et pizzahjul. Stikk noen hull i hver nachochips.

  • Trinn 6

    Varm den nøytrale oljen på middels varme i en stor kjele. Stek bitene til de har fått en gyllen farge. Legg bitene til avkjøling på tørkepapir.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Nachochips

Trinn 1

Tilsett hvetemelet, sukkeret, saltet og gurkemeien i bollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok.

Trinn 2

Bland på rørehastighet i 30 sekunder til de tørre ingrediensene er godt blandet sammen.

Trinn 3

Tilsett 1/3 av vannet og to spiseskjeer olje, og bland på hastighet 2 i 5 minutter. Gradvis tilsett resten av vannet mens deigen blandes.

Trinn 4

Form deigen til en kule, dekk til med plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i én time.

Trinn 5

Del ballen inn i åtte enkeltporsjoner. Kjevl hver del til en sirkel. Kutt kantene og del sirkelen inn i åtte trekanter med et pizzahjul. Stikk noen hull i hver nachochips.

Trinn 6

Varm den nøytrale oljen på middels varme i en stor kjele. Stek bitene til de har fått en gyllen farge. Legg bitene til avkjøling på tørkepapir.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.