Forrige side
Sunn mat

Nepe- og rødbetecarpaccio med ansjos og mandelpestosaus

Hovedretter

Fest finkutteren til KitchenAid kjøkkenmaskin. Sett en bolle under tilbehøret.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Foodprosessortilbehør

Foodprosessortilbehør

Detaljer

8

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 50 gparmesanost, terninger ca. 2 cm
  • 1neper
  • 2rødbeter
  • 25 gmandelmel
  • 1 tsansjospasta
  • 1 tshakket persille
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -malt sort pepper
  • 100 gparmesanost, terninger ca. 2 cm
  • 2neper
  • 4rødbeter
  • 50 gmandelmel
  • 1 ssansjospasta
  • 1 sshakket persille
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -malt sort pepper
  • 150 gparmesanost, terninger ca. 2 cm
  • 3neper
  • 6rødbeter
  • 75 gmandelmel
  • 2 tsansjospasta
  • 2 tshakket persille
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -malt sort pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest finkutteren til KitchenAid kjøkkenmaskin. Sett en bolle under tilbehøret.

  • Trinn 2

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3 og tilsett deretter parmesanterningene. Dytt maten ned med matpressen.

  • Trinn 3

    Vask og skyll rødbetene og nepene godt for å fjerne eventuelle jordrester.

  • Trinn 4

    Fjern finkutteren og erstatt denne med den presise kutteskiven ved å sette skivekontrollspaken til venstre for tynnere skiver.

  • Trinn 5

    Sett en bolle under tilbehøret, still kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og legg grønnsakene inn en av gangen, press med matpresseren om nødvendig.

  • Trinn 6

    Miks sammen ansjospastaen med mandelmel, 4 ss olje og hakket persille i en bolle og bland godt sammen.

  • Trinn 7

    Fordel jevnt på 4 tallerkener og topp med revet parmesan.

  • Trinn 8

    Serveres umiddelbart med en liten dråpe mandeldressing og toppet med fersk sort pepper.

  • TIPS

    Hvis du virkelig vil bli glad i denne retten: miks sammen ¼ kopp majones, wasabipasta og hvitløk i en liten bolle og strø over litt hakkede hasselnøtter.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Nepe- og rødbetecarpaccio med ansjos og mandelpestosaus

Trinn 1

Fest finkutteren til KitchenAid kjøkkenmaskin. Sett en bolle under tilbehøret.

Trinn 2

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3 og tilsett deretter parmesanterningene. Dytt maten ned med matpressen.

Trinn 3

Vask og skyll rødbetene og nepene godt for å fjerne eventuelle jordrester.

Trinn 4

Fjern finkutteren og erstatt denne med den presise kutteskiven ved å sette skivekontrollspaken til venstre for tynnere skiver.

Trinn 5

Sett en bolle under tilbehøret, still kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og legg grønnsakene inn en av gangen, press med matpresseren om nødvendig.

Trinn 6

Miks sammen ansjospastaen med mandelmel, 4 ss olje og hakket persille i en bolle og bland godt sammen.

Trinn 7

Fordel jevnt på 4 tallerkener og topp med revet parmesan.

Trinn 8

Serveres umiddelbart med en liten dråpe mandeldressing og toppet med fersk sort pepper.

TIPS

Hvis du virkelig vil bli glad i denne retten: miks sammen ¼ kopp majones, wasabipasta og hvitløk i en liten bolle og strø over litt hakkede hasselnøtter.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.