Trinn 1
Fest finkutteren til KitchenAid kjøkkenmaskin. Sett en bolle under tilbehøret.
Trinn 2
Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3 og tilsett deretter parmesanterningene. Dytt maten ned med matpressen.
Trinn 3
Vask og skyll rødbetene og nepene godt for å fjerne eventuelle jordrester.
Trinn 4
Fjern finkutteren og erstatt denne med den presise kutteskiven ved å sette skivekontrollspaken til venstre for tynnere skiver.
Trinn 5
Sett en bolle under tilbehøret, still kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og legg grønnsakene inn en av gangen, press med matpresseren om nødvendig.
Trinn 6
Miks sammen ansjospastaen med mandelmel, 4 ss olje og hakket persille i en bolle og bland godt sammen.
Trinn 7
Fordel jevnt på 4 tallerkener og topp med revet parmesan.
Trinn 8
Serveres umiddelbart med en liten dråpe mandeldressing og toppet med fersk sort pepper.
TIPS
Hvis du virkelig vil bli glad i denne retten: miks sammen ¼ kopp majones, wasabipasta og hvitløk i en liten bolle og strø over litt hakkede hasselnøtter.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest finkutteren til KitchenAid kjøkkenmaskin. Sett en bolle under tilbehøret.
Trinn 2
Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3 og tilsett deretter parmesanterningene. Dytt maten ned med matpressen.
Trinn 3
Vask og skyll rødbetene og nepene godt for å fjerne eventuelle jordrester.
Trinn 4
Fjern finkutteren og erstatt denne med den presise kutteskiven ved å sette skivekontrollspaken til venstre for tynnere skiver.
Trinn 5
Sett en bolle under tilbehøret, still kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og legg grønnsakene inn en av gangen, press med matpresseren om nødvendig.
Trinn 6
Miks sammen ansjospastaen med mandelmel, 4 ss olje og hakket persille i en bolle og bland godt sammen.
Trinn 7
Fordel jevnt på 4 tallerkener og topp med revet parmesan.
Trinn 8
Serveres umiddelbart med en liten dråpe mandeldressing og toppet med fersk sort pepper.
TIPS
Hvis du virkelig vil bli glad i denne retten: miks sammen ¼ kopp majones, wasabipasta og hvitløk i en liten bolle og strø over litt hakkede hasselnøtter.