Forrige side
Søte besettelser

New York Cheesecake

Dessert

Klassisk New York-ostekake med kremet konsistens som ser helt nydelig ut.

Begynn å lage mat

Detaljer

9

Ingredienser

10

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

60'

Tilberedelse

80'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 55 gdigestive-kjeks
  • 80 gstrøsukker
  • 30 gsmør, smeltet
  • 300 gkremost
  • 1 ssmel
  • 1/3 tsvaniljeekstrakt
  • 20 mlsitronjuice
  • 1egg
  • 70 mlrømme
  • 110 gdigestive-kjeks
  • 160 gstrøsukker
  • 60 gsmør, smeltet
  • 600 gkremost
  • 2 ssmel
  • 2/3 tsvaniljeekstrakt
  • 40 mlsitronjuice
  • 2egg
  • 140 mlrømme
  • 165 gdigestive-kjeks
  • 240 gstrøsukker
  • 90 gsmør, smeltet
  • 900 gkremost
  • 3 ssmel
  • 1 tsvaniljeekstrakt
  • 60 mlsitronjuice
  • 3egg
  • 210 mlrømme
Lag det nå
  • Trinn 1

    Legg Digestive-kjeksene i foodprocessoren. Bland på hastighet 2 til kjeksene får brødsmulekonsistens. Tilsett 1 ss sukker og smeltet smør, og bland i 1 minutt på hastighet 2 til alt er godt blandet.

  • Trinn 2

    Kle bunnen av en springform (23 cm) med et firkantet stykke bakepapir – fest siden på springformen på bunnen (overskuddet av papiret stikker ut av bunnen).

  • Trinn 3

    Trykk kjeksblandingen ned i bunnen av formen. Stek i 10 minutter på 180 °C. Ta den ut av ovnen, og la den avkjøles litt.

  • Trinn 4

    Ha kremost i bollen til en kjøkkenmaskin med flatvisp. Vri hastighetsspaken til 2. Pisk kremosten i 2 minutter. Tilsett sukkeret gradvis, og miks blandingen til sukkeret er helt blandet inn.

  • Trinn 5

    Tilsett mel, vaniljeekstrakt og sitronjuice, og visp i ett minutt til.

  • Trinn 6

    Bytt fra flatvisp til ballongvisp. Tilsett 3 egg. Visp blandingen i 2 minutter på hastighet 2. Skrap ned i bollen et par ganger slik at blandingen blir så jevn som mulig.

  • Trinn 7

    Tilsett rømme, og fortsett å vispe i ett minutt til.

  • Trinn 8

    Pensle sidene på formen med litt smør, og kle med bakepapir. Hell kremostblandingen over i formen.

  • Trinn 9

    Stek i 15 minutter på 180 °C. Senk temperaturen til 110 °C, og stek i 45 minutter til. Slå av ovnen, og la ostekaken avkjøles i ovnen i 2 timer.

  • Tips

    Topp ostekaken med rømme blandet med sukker og sitronjuice.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

New York Cheesecake

Trinn 1

Legg Digestive-kjeksene i foodprocessoren. Bland på hastighet 2 til kjeksene får brødsmulekonsistens. Tilsett 1 ss sukker og smeltet smør, og bland i 1 minutt på hastighet 2 til alt er godt blandet.

Trinn 2

Kle bunnen av en springform (23 cm) med et firkantet stykke bakepapir – fest siden på springformen på bunnen (overskuddet av papiret stikker ut av bunnen).

Trinn 3

Trykk kjeksblandingen ned i bunnen av formen. Stek i 10 minutter på 180 °C. Ta den ut av ovnen, og la den avkjøles litt.

Trinn 4

Ha kremost i bollen til en kjøkkenmaskin med flatvisp. Vri hastighetsspaken til 2. Pisk kremosten i 2 minutter. Tilsett sukkeret gradvis, og miks blandingen til sukkeret er helt blandet inn.

Trinn 5

Tilsett mel, vaniljeekstrakt og sitronjuice, og visp i ett minutt til.

Trinn 6

Bytt fra flatvisp til ballongvisp. Tilsett 3 egg. Visp blandingen i 2 minutter på hastighet 2. Skrap ned i bollen et par ganger slik at blandingen blir så jevn som mulig.

Trinn 7

Tilsett rømme, og fortsett å vispe i ett minutt til.

Trinn 8

Pensle sidene på formen med litt smør, og kle med bakepapir. Hell kremostblandingen over i formen.

Trinn 9

Stek i 15 minutter på 180 °C. Senk temperaturen til 110 °C, og stek i 45 minutter til. Slå av ovnen, og la ostekaken avkjøles i ovnen i 2 timer.

Tips

Topp ostekaken med rømme blandet med sukker og sitronjuice.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.