Trinn 1
Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret
Trinn 2
Kutt ørretfilet i strimler og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3. Ørreteb gjennom innmatingsrøret for finmaling.
Trinn 3
Tilsett kremfløte og basilikum til ørret, salt og pepper.
Trinn 4
Smør en liten fjærformet firkant og brett sammen med filetene
Trinn 5
Spred på ørretfyllingen og bøy de overfylte ørretfiletene på toppen for å vikle de opp.
Trinn 6
Bak terrinen i forvarmet ovn ved 170°C i 35 minutter
Trinn 7
Tilbered basilikumsausen: miks majones, yoghurt og hakket persille i en bolle.
Trinn 8
Server varm eller kald sammen med basilikumsausen.
TIPS
Med større porsjoner og en seng av salat, kan dette fort bli sommerens hoved fiskerett.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret
Trinn 2
Kutt ørretfilet i strimler og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3. Ørreteb gjennom innmatingsrøret for finmaling.
Trinn 3
Tilsett kremfløte og basilikum til ørret, salt og pepper.
Trinn 4
Smør en liten fjærformet firkant og brett sammen med filetene
Trinn 5
Spred på ørretfyllingen og bøy de overfylte ørretfiletene på toppen for å vikle de opp.
Trinn 6
Bak terrinen i forvarmet ovn ved 170°C i 35 minutter
Trinn 7
Tilbered basilikumsausen: miks majones, yoghurt og hakket persille i en bolle.
Trinn 8
Server varm eller kald sammen med basilikumsausen.
TIPS
Med større porsjoner og en seng av salat, kan dette fort bli sommerens hoved fiskerett.