Forrige side
Får du venner på besøk?

Ørret- og sjøtungeterrin med basilikumsaus

Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Kjøttkvern

Kjøttkvern

Matebrett

Matebrett

Detaljer

9

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

35'

Tilberedelse

65'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 100 grenskede laksefileter
  • 150 gsjøtungefileter
  • 50 gkremfløte
  • 10 ggressløk
  • 1 ssmajones
  • 1 tsyoghurt
  • 5 gbasilikum
  • -salt
  • -pepper
  • 200 grenskede laksefileter
  • 300 gsjøtungefileter
  • 100 gkremfløte
  • 20 ggressløk
  • 2 ssmajones
  • 1 tsyoghurt
  • 10 gbasilikum
  • -salt
  • -pepper
  • 300 grenskede laksefileter
  • 450 gsjøtungefileter
  • 150 gkremfløte
  • 30 ggressløk
  • 3 ssmajones
  • 2 tsyoghurt
  • 15 gbasilikum
  • -salt
  • -pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

  • Trinn 2

    Kutt ørretfilet i strimler og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3. Ørreteb gjennom innmatingsrøret for finmaling.

  • Trinn 3

    Tilsett kremfløte ​​og basilikum til ørret, salt og pepper.

  • Trinn 4

    Smør en liten fjærformet firkant og brett sammen med filetene

  • Trinn 5

    Spred på ørretfyllingen og bøy de overfylte ørretfiletene på toppen for å vikle de opp.

  • Trinn 6

    Bak terrinen i forvarmet ovn ved 170°C i 35 minutter

  • Trinn 7

    Tilbered basilikumsausen: miks majones, yoghurt og hakket persille i en bolle.

  • Trinn 8

    Server varm eller kald sammen med basilikumsausen.

  • TIPS

    Med større porsjoner og en seng av salat, kan dette fort bli sommerens hoved fiskerett.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


a) Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Ørret- og sjøtungeterrin med basilikumsaus

Trinn 1

Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

Trinn 2

Kutt ørretfilet i strimler og sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3. Ørreteb gjennom innmatingsrøret for finmaling.

Trinn 3

Tilsett kremfløte ​​og basilikum til ørret, salt og pepper.

Trinn 4

Smør en liten fjærformet firkant og brett sammen med filetene

Trinn 5

Spred på ørretfyllingen og bøy de overfylte ørretfiletene på toppen for å vikle de opp.

Trinn 6

Bak terrinen i forvarmet ovn ved 170°C i 35 minutter

Trinn 7

Tilbered basilikumsausen: miks majones, yoghurt og hakket persille i en bolle.

Trinn 8

Server varm eller kald sammen med basilikumsausen.

TIPS

Med større porsjoner og en seng av salat, kan dette fort bli sommerens hoved fiskerett.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.