Prøv denne deilige oliventapenaden som kan tilberedes på mindre enn 10 minutter!.
Ingredienser
Trinn 1
Sett sammen den trådløse mini-foodprosessoren fra KitchenAid® ved å feste arbeidsbollen til sokkelen og sette akseladapteren og den flerfunksjonelle kniven på plass i arbeidsbollen.
Trinn 2
Tilsett alle ingrediensene etter hverandre i bollen og sett på lokket.
Trinn 3
Sett hastighetskontrolleren på 1 og trykk gjentatte ganger på knappen for å intervallkjøre blandingen.
Trinn 4
Sett hastighetskontrolleren på 2, og trykk deretter på knappen og hold den inne i 10 sekunder.
Trinn 5
Ta av lokket og skrap ned sidene med en slikkepott, sett deretter på lokket igjen, og hold knappen inne i ytterligere 5 sekunder.
Trinn 6
Oppbevar tapenaden i kjøleskap i en lufttett beholder.
TIPS 1
Hvis blandingen ikke beveger seg fritt mens den hakkes, tilsetter du 1 ts olivenolje med tilføringsbegeret under hakkingen.
TIPS 2
Hvis du vil ha en grovere tapenade, hakker du i bare 5 sekunder etter at du har økt hastigheten til 2. Ta deretter av lokket, skrap ned sidene med en slikkepott, sett på lokket, og intervallkjør fem-seks ganger til. Jo flere intervaller du kjører, desto mer finhakket blir sluttresultatet.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Sett sammen den trådløse mini-foodprosessoren fra KitchenAid® ved å feste arbeidsbollen til sokkelen og sette akseladapteren og den flerfunksjonelle kniven på plass i arbeidsbollen.
Trinn 2
Tilsett alle ingrediensene etter hverandre i bollen og sett på lokket.
Trinn 3
Sett hastighetskontrolleren på 1 og trykk gjentatte ganger på knappen for å intervallkjøre blandingen.
Trinn 4
Sett hastighetskontrolleren på 2, og trykk deretter på knappen og hold den inne i 10 sekunder.
Trinn 5
Ta av lokket og skrap ned sidene med en slikkepott, sett deretter på lokket igjen, og hold knappen inne i ytterligere 5 sekunder.
Trinn 6
Oppbevar tapenaden i kjøleskap i en lufttett beholder.
TIPS 1
Hvis blandingen ikke beveger seg fritt mens den hakkes, tilsetter du 1 ts olivenolje med tilføringsbegeret under hakkingen.
TIPS 2
Hvis du vil ha en grovere tapenade, hakker du i bare 5 sekunder etter at du har økt hastigheten til 2. Ta deretter av lokket, skrap ned sidene med en slikkepott, sett på lokket, og intervallkjør fem-seks ganger til. Jo flere intervaller du kjører, desto mer finhakket blir sluttresultatet.