Trinn 1
Legg hasselnøttene på et stekebrett, og stek dem i 10 minutter på 200 °C i forvarmet ovn.
Trinn 2
Avkjøl nøttene, og kast det løse skallet.
Trinn 3
Tilsett hasselnøttene i kannen til en KitchenAid K400 blender, og miks på hastighet 5 til nøttene blir til en myk blanding. Skrap ned på sidene slik at alle nøttene blir mikset.
Trinn 4
Tilsett olje, salt og melis. Miks på hastighet 5 i 2 minutter.
Trinn 5
Tilsett smeltet sjokolade, og miks på hastighet 5 til blandingen er helt jevn. Tilsett kakaopulveret, og rør det inn i blandingen.
Trinn 6
Legg hasselnøttsmøret over i en sprøytepose med et middels rundt munnstykke, og la det avkjøles.
Trinn 7
Tilsett mel, bakepulver, strøsukker, salt, egg og melk i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp. Bland på hastighet 4 til du får en tykk røre.
Trinn 8
Smelt litt smør i en pannekakepanne på middels varme.
Trinn 9
Tilsett en halv øse pannekakerøre i pannen. Stek pannekaken i 90 sekunder til den er halvveis gjennomstekt.
Trinn 10
Sprøyt ut litt av hasselnøttsmøret midt på pannekaken. Dekk over hasselnøttsmøret med litt mer pannekakerøre.
Trinn 11
Snu pannekaken, og stek den i 3 minutter eller til begge sider er gylne.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Legg hasselnøttene på et stekebrett, og stek dem i 10 minutter på 200 °C i forvarmet ovn.
Trinn 2
Avkjøl nøttene, og kast det løse skallet.
Trinn 3
Tilsett hasselnøttene i kannen til en KitchenAid K400 blender, og miks på hastighet 5 til nøttene blir til en myk blanding. Skrap ned på sidene slik at alle nøttene blir mikset.
Trinn 4
Tilsett olje, salt og melis. Miks på hastighet 5 i 2 minutter.
Trinn 5
Tilsett smeltet sjokolade, og miks på hastighet 5 til blandingen er helt jevn. Tilsett kakaopulveret, og rør det inn i blandingen.
Trinn 6
Legg hasselnøttsmøret over i en sprøytepose med et middels rundt munnstykke, og la det avkjøles.
Trinn 7
Tilsett mel, bakepulver, strøsukker, salt, egg og melk i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med ballongvisp. Bland på hastighet 4 til du får en tykk røre.
Trinn 8
Smelt litt smør i en pannekakepanne på middels varme.
Trinn 9
Tilsett en halv øse pannekakerøre i pannen. Stek pannekaken i 90 sekunder til den er halvveis gjennomstekt.
Trinn 10
Sprøyt ut litt av hasselnøttsmøret midt på pannekaken. Dekk over hasselnøttsmøret med litt mer pannekakerøre.
Trinn 11
Snu pannekaken, og stek den i 3 minutter eller til begge sider er gylne.