Forrige side

Peanøttsmørgranola med salt karamell

Forvarm ovnen til 175°C.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

6

Ingredienser

8

Slik gjør du

Ingredienser

  • 150 ghavregryn
  • 20 gquinoa, puffet
  • 30 gsalte peanøtter
  • 160 gdadler, steinfrie
  • 140 gpeanøttsmør
  • 1 klypesalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Forvarm ovnen til 175°C.

  • Trinn 2

    Bland dadler, peanøttsmør og en klype salt i blenderen.

  • Trinn 3

    Bland de tørre ingrediensene i en bolle.

  • Trinn 4

    Hell kremen av peanøttsmør og dadler ​over de tørre ingrediensene og rør til en jevn masse.

  • Trinn 5

    Stryk granolaen jevnt ut på en bakeplate.

  • Trinn 6

    Stekes i ovnen i 10 minutter. Rør én gang ved halv steketid.

  • Trinn 7

    Ta granolaen ut av ovnen når den er lettstekt og er blitt gylden.

  • Trinn 8

    Ta den av brettet og la den avkjøles til romtemperatur og til den har blitt hard.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Peanøttsmørgranola med salt karamell

Trinn 1

Forvarm ovnen til 175°C.

Trinn 2

Bland dadler, peanøttsmør og en klype salt i blenderen.

Trinn 3

Bland de tørre ingrediensene i en bolle.

Trinn 4

Hell kremen av peanøttsmør og dadler ​over de tørre ingrediensene og rør til en jevn masse.

Trinn 5

Stryk granolaen jevnt ut på en bakeplate.

Trinn 6

Stekes i ovnen i 10 minutter. Rør én gang ved halv steketid.

Trinn 7

Ta granolaen ut av ovnen når den er lettstekt og er blitt gylden.

Trinn 8

Ta den av brettet og la den avkjøles til romtemperatur og til den har blitt hard.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.