Forvarm ovnen til 175°C.
Ingredienser
Trinn 1
Forvarm ovnen til 175°C.
Trinn 2
Bland dadler, peanøttsmør og en klype salt i blenderen.
Trinn 3
Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Trinn 4
Hell kremen av peanøttsmør og dadler over de tørre ingrediensene og rør til en jevn masse.
Trinn 5
Stryk granolaen jevnt ut på en bakeplate.
Trinn 6
Stekes i ovnen i 10 minutter. Rør én gang ved halv steketid.
Trinn 7
Ta granolaen ut av ovnen når den er lettstekt og er blitt gylden.
Trinn 8
Ta den av brettet og la den avkjøles til romtemperatur og til den har blitt hard.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Forvarm ovnen til 175°C.
Trinn 2
Bland dadler, peanøttsmør og en klype salt i blenderen.
Trinn 3
Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Trinn 4
Hell kremen av peanøttsmør og dadler over de tørre ingrediensene og rør til en jevn masse.
Trinn 5
Stryk granolaen jevnt ut på en bakeplate.
Trinn 6
Stekes i ovnen i 10 minutter. Rør én gang ved halv steketid.
Trinn 7
Ta granolaen ut av ovnen når den er lettstekt og er blitt gylden.
Trinn 8
Ta den av brettet og la den avkjøles til romtemperatur og til den har blitt hard.