Forrige side
Fra matskapet

Perfekt pizzadeig

Den eneste oppskriften på italiensk pizzadeig du noen gang kommer til å trenge!.

Begynn å lage mat

Detaljer

9

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

65'

Forberedning

20'

Tilberedelse

85'

Total

Ingredienser

  • 500 gmeltype 00
  • 3 ssolivenolje
  • 3,5 gtørrgjær
  • 1 tssukker
  • 3/4 tssalt
  • 300 mlvarmt vann
  • 200 gmozzarella (lav fuktighet)
  • 150 gtomatsaus
  • 10 bladerbasilikum
Lag det nå
  • Trinn 1

    Hell varmt vann i bollen til en kjøkkenmaskin. Dryss gjæren over vannet. Bland med en gaffel til gjæren er oppløst og skummende.

  • Trinn 2

    Fest eltekroken til kjøkkenmaskinen. Tilsett resten av ingrediensene i bollen. Bland i ett minutt på hastighet 2 til en klebrig deig dannes.

  • Trinn 3

    Vri kjøkkenmaskinen til hastighet 2, og elt i 8 minutter. Deigen skal være glatt og svampaktig. Hvelv deigen over på et melet underlag. Deretter deler du deigen i to like deler.

  • Trinn 4

    Form hver del til en ball ved å trykke midten forsiktig opp og klemme i bunnen. Legg den på et melet underlag, og ta på litt olivenolje. Dekk til med et fuktig håndkle og la deigen heve i 45 minutter.

  • Trinn 5

    Ta opp deigen og før den forsiktig over knokene på begge hender. Roter deigen slik at tyngdekraften strekker den ut i en sirkel. Strekk deigen lenger ut på overflaten, og press på kantene med fingertuppene, slik at du får en kant på 1cm.

  • Trinn 6

    Smør tomatsaus opp til kanten, og pensle kantene på pizzaen med litt olivenolje. Stek på 200 °C i ca. 10 minutter. Topp pizzaen med mozzarella og basilikum, og stek i 10 minutter til.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Perfekt pizzadeig

Trinn 1

Hell varmt vann i bollen til en kjøkkenmaskin. Dryss gjæren over vannet. Bland med en gaffel til gjæren er oppløst og skummende.

Trinn 2

Fest eltekroken til kjøkkenmaskinen. Tilsett resten av ingrediensene i bollen. Bland i ett minutt på hastighet 2 til en klebrig deig dannes.

Trinn 3

Vri kjøkkenmaskinen til hastighet 2, og elt i 8 minutter. Deigen skal være glatt og svampaktig. Hvelv deigen over på et melet underlag. Deretter deler du deigen i to like deler.

Trinn 4

Form hver del til en ball ved å trykke midten forsiktig opp og klemme i bunnen. Legg den på et melet underlag, og ta på litt olivenolje. Dekk til med et fuktig håndkle og la deigen heve i 45 minutter.

Trinn 5

Ta opp deigen og før den forsiktig over knokene på begge hender. Roter deigen slik at tyngdekraften strekker den ut i en sirkel. Strekk deigen lenger ut på overflaten, og press på kantene med fingertuppene, slik at du får en kant på 1cm.

Trinn 6

Smør tomatsaus opp til kanten, og pensle kantene på pizzaen med litt olivenolje. Stek på 200 °C i ca. 10 minutter. Topp pizzaen med mozzarella og basilikum, og stek i 10 minutter til.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.