Forrige side
Raskt og enkelt

Pesto med spinat og pistasjnøtter

Oppgrader salaten eller pastaretten din med denne pestoen med spinat og pistasjnøtter.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

7

Ingredienser

4

Slik gjør du

Tid

8'

Forberedning

8'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 25 gpistasjnøtter uten skall
  • 112 gfriske spinatblader
  • 25 gfrisk glattbladet persille
  • 37 gparmesanost
  • 1 feddhvitløksfedd
  • 1/8 tssalt
  • 60 mlextra virgin olivenolje
  • 50 gpistasjnøtter uten skall
  • 225 gfriske spinatblader
  • 50 gfrisk glattbladet persille
  • 75 gparmesanost
  • 2 feddhvitløksfedd
  • 1/4 tssalt
  • 120 mlextra virgin olivenolje
  • 75 gpistasjnøtter uten skall
  • 336 gfriske spinatblader
  • 75 gfrisk glattbladet persille
  • 111 gparmesanost
  • 3 feddhvitløksfedd
  • 1/3 tssalt
  • 180 mlextra virgin olivenolje
Lag det nå
  • Trinn 1

    Rist pistasjnøttene i en panne på middels varm i ca. 5 minutter til de blir velduftende, vend innimellom slik at de blir jevnt ristet.

  • Trinn 2

    Bland alle pestoingrediensene, unntatt olivenoljen, i en blenderkolbe, og kjør foodprosessoren i intervaller. Tilsett olivenoljen sakte til alt er godt blandet, men fremdeles har en grov konsistens.

  • Trinn 3

    Bre på sandwicher eller rør inn i pasta.

  • Tips

    Du trenger kanskje ikke all olje, eller muligens trenger du litt mer for å få den riktige konsistensen.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Pesto med spinat og pistasjnøtter

Trinn 1

Rist pistasjnøttene i en panne på middels varm i ca. 5 minutter til de blir velduftende, vend innimellom slik at de blir jevnt ristet.

Trinn 2

Bland alle pestoingrediensene, unntatt olivenoljen, i en blenderkolbe, og kjør foodprosessoren i intervaller. Tilsett olivenoljen sakte til alt er godt blandet, men fremdeles har en grov konsistens.

Trinn 3

Bre på sandwicher eller rør inn i pasta.

Tips

Du trenger kanskje ikke all olje, eller muligens trenger du litt mer for å få den riktige konsistensen.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.