Trinn 1
Rist pistasjnøttene i en panne på middels varm i ca. 5 minutter til de blir velduftende, vend innimellom slik at de blir jevnt ristet.
Trinn 2
Bland alle pestoingrediensene, unntatt olivenoljen, i en blenderkolbe, og kjør foodprosessoren i intervaller. Tilsett olivenoljen sakte til alt er godt blandet, men fremdeles har en grov konsistens.
Trinn 3
Bre på sandwicher eller rør inn i pasta.
Tips
Du trenger kanskje ikke all olje, eller muligens trenger du litt mer for å få den riktige konsistensen.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Rist pistasjnøttene i en panne på middels varm i ca. 5 minutter til de blir velduftende, vend innimellom slik at de blir jevnt ristet.
Trinn 2
Bland alle pestoingrediensene, unntatt olivenoljen, i en blenderkolbe, og kjør foodprosessoren i intervaller. Tilsett olivenoljen sakte til alt er godt blandet, men fremdeles har en grov konsistens.
Trinn 3
Bre på sandwicher eller rør inn i pasta.
Tips
Du trenger kanskje ikke all olje, eller muligens trenger du litt mer for å få den riktige konsistensen.