Forrige side
Fra matskapet

Plommekake

Dessert

En luksuriøs kake som er enkel å lage, men vanskelig å motstå.

Begynn å lage mat

Detaljer

9

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

40'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 38 gsmør, mykt
  • 66 ghvetemel
  • 1/3 tsbakepulver
  • 1/12 tssalt
  • 33 gpakket lysebrunt sukker
  • 33 gstrøsukker
  • 1store egg
  • 20 grømme
  • 1.5plommer
  • 76 gsmør, mykt
  • 132 ghvetemel
  • 2/3 tsbakepulver
  • 1/6 tssalt
  • 66 gpakket lysebrunt sukker
  • 66 gstrøsukker
  • 2store egg
  • 40 grømme
  • 2,5plommer
  • 115 gsmør, mykt
  • 200 ghvetemel
  • 1 tsbakepulver
  • 1/4 tssalt
  • 100 gpakket lysebrunt sukker
  • 100 gstrøsukker
  • 3store egg
  • 60 grømme
  • 4plommer
Lag det nå
  • Trinn 1

    Tilsett smør og sukker i bollen til en kjøkkenmaskin. Fest flatvispen, og rør smør og sukker hvitt på hastighet 4.

  • Trinn 2

    Tilsett egg, og bland på hastighet 4 i 30 sekunder.

  • Trinn 3

    Tilsett mel, salt og bakepulver. Sett hastighetsspaken på 4, og visp det hele i 30 sekunder.

  • Trinn 4

    Tilsett rømme, og bland på hastighet 2 til alt er blandet sammen.

  • Trinn 5

    Kle en bakeform med bakepapir. Hell røren i formen.

  • Trinn 6

    Skjær plommene i to og fjern steinene. Skjær plommene i skiver, og legg dem på røren i et spiralmønster.

  • Trinn 7

    Stekes i forvarmet ovn på 175 ºC i 35−40 minutter.

  • Tips

    Dryss over melis når kaken er avkjølt.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Plommekake

Trinn 1

Tilsett smør og sukker i bollen til en kjøkkenmaskin. Fest flatvispen, og rør smør og sukker hvitt på hastighet 4.

Trinn 2

Tilsett egg, og bland på hastighet 4 i 30 sekunder.

Trinn 3

Tilsett mel, salt og bakepulver. Sett hastighetsspaken på 4, og visp det hele i 30 sekunder.

Trinn 4

Tilsett rømme, og bland på hastighet 2 til alt er blandet sammen.

Trinn 5

Kle en bakeform med bakepapir. Hell røren i formen.

Trinn 6

Skjær plommene i to og fjern steinene. Skjær plommene i skiver, og legg dem på røren i et spiralmønster.

Trinn 7

Stekes i forvarmet ovn på 175 ºC i 35−40 minutter.

Tips

Dryss over melis når kaken er avkjølt.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.