Forrige side
Send pastaen

Potet- og hvetemelsquash med sopp

Kok poteter med skinnet på i saltet vann til de er møre. Skrell når de er kalde.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Fettuccinekutter

Fettuccinekutter

Detaljer

11

Ingredienser

12

Slik gjør du

Tid

50'

Forberedning

20'

Tilberedelse

70'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 100 ghvetemel
  • 100 gsemulemel
  • 2egg
  • 75 gpotet
  • 150 gvillsopp
  • 50 grevet parmesanost
  • 15 ghakket persille
  • 1 feddhvitløk
  • 2 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 200 ghvetemel
  • 200 gsemulemel
  • 4egg
  • 150 gpotet
  • 300 gvillsopp
  • 100 grevet parmesanost
  • 30 ghakket persille
  • 2 feddhvitløk
  • 4 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 300 ghvetemel
  • 300 gsemulemel
  • 6egg
  • 200 gpotet
  • 450 gvillsopp
  • 150 grevet parmesanost
  • 45 ghakket persille
  • 3 feddhvitløk
  • 6 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Kok poteter med skinnet på i saltet vann til de er møre. Skrell når de er kalde.

  • Trinn 2

    Tilsett egg, poteter, hvetemel, semulemel og 1/3 ts salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter. Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 3

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 4

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 5

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.

  • Trinn 6

    Kjør pastaen gjennom pastamaskinen med en hånd og hold på pastaen med den andre når den kommer gjennom kutteren.

  • Trinn 7

    Legg fettuccine flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk i stedet KitchenAid Pasta tørkehylle.

  • Trinn 8

    Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.

  • Trinn 9

    Varm opp en stekepanne med 4 ss olje, tilsett hakket persille, hvitløk og sopp Stek på middels høy varme i 5 minutter.

  • Trinn 10

    Kok fettuccini i vannet, hell i et dørslag og tilsett i pannen med sopp.

  • Trinn 11

    Brun fettuccinien i pannen i et minutt, fordel på 4 tallerkener og server varm med litt revet parmesan over.

  • TIPS

    Finhakk noen salvieblader og tilsett i fettucinideigen for litt ekstra smak.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Potet- og hvetemelsquash med sopp

Trinn 1

Kok poteter med skinnet på i saltet vann til de er møre. Skrell når de er kalde.

Trinn 2

Tilsett egg, poteter, hvetemel, semulemel og 1/3 ts salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter. Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 3

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 4

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 5

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Kjør igjennom på tykkelse 3 en gang til.

Trinn 6

Kjør pastaen gjennom pastamaskinen med en hånd og hold på pastaen med den andre når den kommer gjennom kutteren.

Trinn 7

Legg fettuccine flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk i stedet KitchenAid Pasta tørkehylle.

Trinn 8

Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.

Trinn 9

Varm opp en stekepanne med 4 ss olje, tilsett hakket persille, hvitløk og sopp Stek på middels høy varme i 5 minutter.

Trinn 10

Kok fettuccini i vannet, hell i et dørslag og tilsett i pannen med sopp.

Trinn 11

Brun fettuccinien i pannen i et minutt, fordel på 4 tallerkener og server varm med litt revet parmesan over.

TIPS

Finhakk noen salvieblader og tilsett i fettucinideigen for litt ekstra smak.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.