Trinn 1
Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.
Trinn 2
Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, sukker, melk, fløte og kanel. Pisk på hastighet 4 i 3-4 minutter til det er godt sammenblandet.
Trinn 3
Fjern bolle, fest iskremmmaskin og monter vispen.
Trinn 4
Sett kjøkkenmaskinen til hastighet 1, hell miksen i iskremmaskinbollen og la vispen jobbe i 20-30 minutter, avhengig av romtemperatur
Trinn 5
Fjern bollen og fordel iskremen i skåler med en iskremskje.
Trinn 6
Dryss over litt kanel og server umiddelbart.
TIPS
Server toppet med revet mørk sjokolade
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Oppbevar iskremmaskinsbollen i fryseren dagen før.
Trinn 2
Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, sukker, melk, fløte og kanel. Pisk på hastighet 4 i 3-4 minutter til det er godt sammenblandet.
Trinn 3
Fjern bolle, fest iskremmmaskin og monter vispen.
Trinn 4
Sett kjøkkenmaskinen til hastighet 1, hell miksen i iskremmaskinbollen og la vispen jobbe i 20-30 minutter, avhengig av romtemperatur
Trinn 5
Fjern bollen og fordel iskremen i skåler med en iskremskje.
Trinn 6
Dryss over litt kanel og server umiddelbart.
TIPS
Server toppet med revet mørk sjokolade