Trinn 1
Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, 2 egg, jordet muskatmos, salt, pepper og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.
Trinn 2
Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 3
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 4
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 5
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4
Trinn 6
Kutt pastaarkene i ca. 20 cm lange deler. Spre utover 4 ss fyll og rull de sammen på langsiden slik at det blir en sylinder. Gjenta med alle resterende ingredienser.
Trinn 7
Del rullene inn i 2 cm tykke spiraler, smør innsiden av et bakebrett og legg spiralene inn på rekke.
Trinn 8
Hell melken i brettet, krydre med smørbiter og salvieblader, dryss deretter over resten av osten og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 30 minutter.
Trinn 9
Server mens den er varm ved å fjerne folien det siste minuttet.
TIPS
Tilsett 2 ss pesto saus til fyllet for en ekstra piff på smaken.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, 2 egg, jordet muskatmos, salt, pepper og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.
Trinn 2
Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.
Trinn 3
Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .
Trinn 4
Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.
Trinn 5
Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4
Trinn 6
Kutt pastaarkene i ca. 20 cm lange deler. Spre utover 4 ss fyll og rull de sammen på langsiden slik at det blir en sylinder. Gjenta med alle resterende ingredienser.
Trinn 7
Del rullene inn i 2 cm tykke spiraler, smør innsiden av et bakebrett og legg spiralene inn på rekke.
Trinn 8
Hell melken i brettet, krydre med smørbiter og salvieblader, dryss deretter over resten av osten og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 30 minutter.
Trinn 9
Server mens den er varm ved å fjerne folien det siste minuttet.
TIPS
Tilsett 2 ss pesto saus til fyllet for en ekstra piff på smaken.