Forrige side
Send pastaen

Ricotta og salviegratinerte pastaruller

Hovedretter

Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, 2 egg, jordet muskatmos, salt, pepper og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Detaljer

10

Ingredienser

10

Slik gjør du

Tid

45'

Forberedning

30'

Tilberedelse

75'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 150 gricotta-ost
  • 2egg
  • 130 ghvetemel
  • 50 grevet parmesanost
  • 150 mlhelmelk
  • 15 gsmør
  • 10 gferske salvieblader
  • 1 klyperaspet muskatnøtt
  • -salt
  • -malt pepper
  • 300 gricotta-ost
  • 4egg
  • 260 ghvetemel
  • 100 grevet parmesanost
  • 300 mlhelmelk
  • 30 gsmør
  • 15 gferske salvieblader
  • 1 klyperaspet muskatnøtt
  • -salt
  • -malt pepper
  • 500 gricotta-ost
  • 6egg
  • 400 ghvetemel
  • 150 grevet parmesanost
  • 500 mlhelmelk
  • 50 gsmør
  • 20 gferske salvieblader
  • 1/3 tsraspet muskatnøtt
  • -salt
  • -malt pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, 2 egg, jordet muskatmos, salt, pepper og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.

  • Trinn 2

    Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 3

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 4

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 5

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

  • Trinn 6

    Kutt pastaarkene i ca. 20 cm lange deler. Spre utover 4 ss fyll og rull de sammen på langsiden slik at det blir en sylinder. Gjenta med alle resterende ingredienser.

  • Trinn 7

    Del rullene inn i 2 cm tykke spiraler, smør innsiden av et bakebrett og legg spiralene inn på rekke.

  • Trinn 8

    Hell melken i brettet, krydre med smørbiter og salvieblader, dryss deretter over resten av osten og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 30 minutter.

  • Trinn 9

    Server mens den er varm ved å fjerne folien det siste minuttet.

  • TIPS

    Tilsett 2 ss pesto saus til fyllet for en ekstra piff på smaken.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Ricotta og salviegratinerte pastaruller

Trinn 1

Fest bolle og ballongvisp til kjøkkenmaskinen. Tilsett ricottaost, 2 egg, jordet muskatmos, salt, pepper og halvparten av parmesanosten. Visp på hastighet 6 til det er god sammenblandet.

Trinn 2

Tilsett 4 egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 3

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 4

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 5

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

Trinn 6

Kutt pastaarkene i ca. 20 cm lange deler. Spre utover 4 ss fyll og rull de sammen på langsiden slik at det blir en sylinder. Gjenta med alle resterende ingredienser.

Trinn 7

Del rullene inn i 2 cm tykke spiraler, smør innsiden av et bakebrett og legg spiralene inn på rekke.

Trinn 8

Hell melken i brettet, krydre med smørbiter og salvieblader, dryss deretter over resten av osten og dekk til med aluminiumsfolie. Stek ved 200 °C i 30 minutter.

Trinn 9

Server mens den er varm ved å fjerne folien det siste minuttet.

TIPS

Tilsett 2 ss pesto saus til fyllet for en ekstra piff på smaken.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.