Forrige side
Raskt og enkelt

Rød pesto

Rød pesto smaker godt sammen med pasta og poteter, på grillede grønnsaker eller ganske enkelt på ristet brød.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

6

Ingredienser

3

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

10'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 7 gbasilikumblader
  • 25 gparmesanost
  • 25 gpinjekjerner
  • 55 mlolivenolje
  • 1 litehvitløksfedd
  • 70 gsoltørkede tomater
  • 14 gbasilikumblader
  • 50 gparmesanost
  • 50 gpinjekjerner
  • 110 mlolivenolje
  • 1 litehvitløksfedd
  • 140 gsoltørkede tomater
  • 21 gbasilikumblader
  • 75 gparmesanost
  • 75 gpinjekjerner
  • 165 mlolivenolje
  • 1hvitløksfedd
  • 210 gsoltørkede tomater
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha parmesanost i blenderen. Kjør blenderen på hastighet 5 i 15 sekunder.

  • Trinn 2

    Tilsett olivenolje, basilikum, tomater, pinjekjerner og hvitløk. Kjør på hastighet 5 i 45 sekunder.

  • Tips

    Server med pasta, på smørbrød eller ristet brød eller i wraps.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Rød pesto

Trinn 1

Ha parmesanost i blenderen. Kjør blenderen på hastighet 5 i 15 sekunder.

Trinn 2

Tilsett olivenolje, basilikum, tomater, pinjekjerner og hvitløk. Kjør på hastighet 5 i 45 sekunder.

Tips

Server med pasta, på smørbrød eller ristet brød eller i wraps.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.