Forrige side

Rødbete- og bønneburgere med flerkorn

Vegetarmat

Feire årets farge med disse fantastiske rødbeteburgerne!.

Begynn å lage mat

Detaljer

12

Ingredienser

2

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

20'

Tilberedelse

50'

Total

Ingredienser

  • 216 gstekte rødbeter, revet
  • 40 glettkokte havregryn
  • 230 gkokt quinoa
  • 2 ss (30 g)tahini
  • 1 ss (15ml)balsamico
  • 2 ts (11 g)salt
  • 1 ts (3 g)kvernet svart pepper
  • 1 ss (8 g)sesamfrø
  • 2 ss (20 g)linfrø
  • 1 ss (5 g)hvitløkspulver
  • 440 ghvite bønner, skylte og tørkede
  • 2 (100 g)store egg, vispet til en glatt masse
Lag det nå
  • Trinn 1

    Monter deigvispen på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Ha alle ingrediensene, bortsett fra eggene, i blandebollen, og slå på hastighet 2. Når ingrediensene begynner å blandes og er klissete, øker du til hastighet 4 og blander i ytterligere 3–4 minutter. Reduser hastigheten til Rør, tilsett eggene, og rør til alt er godt blandet. Slå av kjøkkenmaskinen, dekk til bollen med plastfolie, og la blandingen hvile i 10–15 minutter.

  • Trinn 2

    Varm 2 ss olivenolje på middels varme i en stekepanne med slippbelegg. Form burgere i ønsket størrelse (og ca. 1 cm tykkelse), og legg dem i pannen. Ikke overfyll pannen. Dekk til pannen, og stek burgerne i 3–4 minutter. Bruk deretter en stekespade til å snu burgerne. Ikke dekk til etter at du har snudd burgerne, og stek burgerne i ytterligere 3–4 minutter, eller til de er gyllenbrune på hver side.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Rødbete- og bønneburgere med flerkorn

Trinn 1

Monter deigvispen på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Ha alle ingrediensene, bortsett fra eggene, i blandebollen, og slå på hastighet 2. Når ingrediensene begynner å blandes og er klissete, øker du til hastighet 4 og blander i ytterligere 3–4 minutter. Reduser hastigheten til Rør, tilsett eggene, og rør til alt er godt blandet. Slå av kjøkkenmaskinen, dekk til bollen med plastfolie, og la blandingen hvile i 10–15 minutter.

Trinn 2

Varm 2 ss olivenolje på middels varme i en stekepanne med slippbelegg. Form burgere i ønsket størrelse (og ca. 1 cm tykkelse), og legg dem i pannen. Ikke overfyll pannen. Dekk til pannen, og stek burgerne i 3–4 minutter. Bruk deretter en stekespade til å snu burgerne. Ikke dekk til etter at du har snudd burgerne, og stek burgerne i ytterligere 3–4 minutter, eller til de er gyllenbrune på hver side.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.