Feire årets farge med disse fantastiske rødbeteburgerne!.
Ingredienser
Trinn 1
Monter deigvispen på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Ha alle ingrediensene, bortsett fra eggene, i blandebollen, og slå på hastighet 2. Når ingrediensene begynner å blandes og er klissete, øker du til hastighet 4 og blander i ytterligere 3–4 minutter. Reduser hastigheten til Rør, tilsett eggene, og rør til alt er godt blandet. Slå av kjøkkenmaskinen, dekk til bollen med plastfolie, og la blandingen hvile i 10–15 minutter.
Trinn 2
Varm 2 ss olivenolje på middels varme i en stekepanne med slippbelegg. Form burgere i ønsket størrelse (og ca. 1 cm tykkelse), og legg dem i pannen. Ikke overfyll pannen. Dekk til pannen, og stek burgerne i 3–4 minutter. Bruk deretter en stekespade til å snu burgerne. Ikke dekk til etter at du har snudd burgerne, og stek burgerne i ytterligere 3–4 minutter, eller til de er gyllenbrune på hver side.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Monter deigvispen på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Ha alle ingrediensene, bortsett fra eggene, i blandebollen, og slå på hastighet 2. Når ingrediensene begynner å blandes og er klissete, øker du til hastighet 4 og blander i ytterligere 3–4 minutter. Reduser hastigheten til Rør, tilsett eggene, og rør til alt er godt blandet. Slå av kjøkkenmaskinen, dekk til bollen med plastfolie, og la blandingen hvile i 10–15 minutter.
Trinn 2
Varm 2 ss olivenolje på middels varme i en stekepanne med slippbelegg. Form burgere i ønsket størrelse (og ca. 1 cm tykkelse), og legg dem i pannen. Ikke overfyll pannen. Dekk til pannen, og stek burgerne i 3–4 minutter. Bruk deretter en stekespade til å snu burgerne. Ikke dekk til etter at du har snudd burgerne, og stek burgerne i ytterligere 3–4 minutter, eller til de er gyllenbrune på hver side.