Forrige side
Fra matskapet

Røstipoteter

Røstipoteter er det perfekte tilbehøret til stekt kjøtt eller bare som snacks før middag.

Begynn å lage mat

Detaljer

6

Ingredienser

5

Slik gjør du

Tid

25'

Forberedning

25'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 2store poteter
  • 2 sshvetemel
  • 1hvit kepaløk
  • 1 tssalt
  • 1egg
  • 3 ssolivenolje
  • 4store poteter
  • 4 sshvetemel
  • 2hvit kepaløk
  • 2 tssalt
  • 2egg
  • 6 ssolivenolje
  • 6store poteter
  • 6 sshvetemel
  • 3hvit kepaløk
  • 3 tssalt
  • 3egg
  • 9 ssolivenolje
Lag det nå
  • Trinn 1

    Vask og skrell potetene. Sett inn den vendbare skiven for kutting/riving (med rivesiden) i foodprocessoren. Riv potetene på hastighet 2.

  • Trinn 2

    Ha potetene i en bolle med iskaldt vann for å fjerne stivelsen. La stå i 10 minutter.

  • Trinn 3

    Sil av de revne potetene, fjern alt overflødig vann ved å legge dem i et klede og klemme potetene til det kommer vann ut.

  • Trinn 4

    Riv løken i foodprocessoren på hastighet 2. Tilsett potetene. Tilsett mel, egg og salt, og rør til alt er blandet sammen.

  • Trinn 5

    Varm olivenoljen i en stekepanne. Lag små runde flate kaker av blandingen med hendene. Legg dem i oljet stekepanne, og stek på begge sider til de er gyllenbrune.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Røstipoteter

Trinn 1

Vask og skrell potetene. Sett inn den vendbare skiven for kutting/riving (med rivesiden) i foodprocessoren. Riv potetene på hastighet 2.

Trinn 2

Ha potetene i en bolle med iskaldt vann for å fjerne stivelsen. La stå i 10 minutter.

Trinn 3

Sil av de revne potetene, fjern alt overflødig vann ved å legge dem i et klede og klemme potetene til det kommer vann ut.

Trinn 4

Riv løken i foodprocessoren på hastighet 2. Tilsett potetene. Tilsett mel, egg og salt, og rør til alt er blandet sammen.

Trinn 5

Varm olivenoljen i en stekepanne. Lag små runde flate kaker av blandingen med hendene. Legg dem i oljet stekepanne, og stek på begge sider til de er gyllenbrune.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.