Ingredienser
Trinn 0
Denne oppskriften gir 30 makroner
Trinn 1
Koble sil- og vektfestet til kjøkkenmaskinen. Sett hastighetsspaken på 4, og sikt mandelmel og melis i en stor bolle.
Trinn 2
Tilsett eggehvitene i bollen av mikseren som er utstyrt med en ballongvisp, og pisk på hastighet 8. Når du har myke topper, tilsetter du det finkornede sukkeret og øker hastigheten til 10. Tilsett salt og fortsett å vispe til eggene har samme teksturen som en marengs. Eggehvitene skal danne stive topper når du løfter opp ballongvispen.
Trinn 3
Vend inn fargestoffgeléen og den siktede melblandingen inn i eggehvitene med en slikkepott av gummi. Blandingen skal være jevn og blank.
Trinn 4
Hell røren i en sprøytepose som er utstyrt med en tut på 10 eller 12 mm. Klem ut like skiver på ca. 2,5 cm på et stekebrett dekket med bakepapir. Bank stekebrettet et par ganger på benken for å slippe ut eventuelle luftbobler. Tørk i romtemperatur i 30 minutter før steking.
Trinn 5
Stek makronene i 12–15 minutter i en ovn som er forvarmet til 150 °C. Makronene skal ha en tørr overflate. De skal være helt avkjølt før du tar dem ut av stekebrettet.
Trinn 6
Varm bringebærene og sukkeret i en kjele på middels varme til blandingen tykner. Bruk en sil til å fjerne frøene.
Trinn 7
Ha kremen og sjokoladen i en kjele og varm på middels varme til sjokoladen smelter. Tilsett den ferske bringebærblandingen og de frysetørkede bringebærene, og bland alle ingrediensene. Hell blandingen i en bolle og la den avkjøles helt i kjøleskapet.
Trinn 8
Spre eller klem en skje av fyllingen over halvparten av skjellene, og legg de gjenværende halvdelene over. Avkjøl makronene.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 0
Denne oppskriften gir 30 makroner
Trinn 1
Koble sil- og vektfestet til kjøkkenmaskinen. Sett hastighetsspaken på 4, og sikt mandelmel og melis i en stor bolle.
Trinn 2
Tilsett eggehvitene i bollen av mikseren som er utstyrt med en ballongvisp, og pisk på hastighet 8. Når du har myke topper, tilsetter du det finkornede sukkeret og øker hastigheten til 10. Tilsett salt og fortsett å vispe til eggene har samme teksturen som en marengs. Eggehvitene skal danne stive topper når du løfter opp ballongvispen.
Trinn 3
Vend inn fargestoffgeléen og den siktede melblandingen inn i eggehvitene med en slikkepott av gummi. Blandingen skal være jevn og blank.
Trinn 4
Hell røren i en sprøytepose som er utstyrt med en tut på 10 eller 12 mm. Klem ut like skiver på ca. 2,5 cm på et stekebrett dekket med bakepapir. Bank stekebrettet et par ganger på benken for å slippe ut eventuelle luftbobler. Tørk i romtemperatur i 30 minutter før steking.
Trinn 5
Stek makronene i 12–15 minutter i en ovn som er forvarmet til 150 °C. Makronene skal ha en tørr overflate. De skal være helt avkjølt før du tar dem ut av stekebrettet.
Trinn 6
Varm bringebærene og sukkeret i en kjele på middels varme til blandingen tykner. Bruk en sil til å fjerne frøene.
Trinn 7
Ha kremen og sjokoladen i en kjele og varm på middels varme til sjokoladen smelter. Tilsett den ferske bringebærblandingen og de frysetørkede bringebærene, og bland alle ingrediensene. Hell blandingen i en bolle og la den avkjøles helt i kjøleskapet.
Trinn 8
Spre eller klem en skje av fyllingen over halvparten av skjellene, og legg de gjenværende halvdelene over. Avkjøl makronene.