Denne fristende tropiske oppskriften smaker som sommer!.
Ingredienser
Trinn 1
En dag før: Fyll formene med vann til fyllelinjen. Frys i 12–24 timer.
Trinn 2
Dagen før: Tin acaimassen. Ha 400 g acai, 180 ml agavenektar, sitron, 125 ml vann og salt i en blender, og bland godt. Sil av, og sett til avkjøling i kjøleskapet.
Trinn 3
Samme dag: Denne oppskriften krever tining. Skjær isen i en valgfri skål. Hell acaisirup over isen. Topp med hakket dragefrukt, mangoskiver, granateplefrø eller annen frukt.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
En dag før: Fyll formene med vann til fyllelinjen. Frys i 12–24 timer.
Trinn 2
Dagen før: Tin acaimassen. Ha 400 g acai, 180 ml agavenektar, sitron, 125 ml vann og salt i en blender, og bland godt. Sil av, og sett til avkjøling i kjøleskapet.
Trinn 3
Samme dag: Denne oppskriften krever tining. Skjær isen i en valgfri skål. Hell acaisirup over isen. Topp med hakket dragefrukt, mangoskiver, granateplefrø eller annen frukt.