Forrige side
Barn og familie

Sjokolade- og mynte-pudding

Ha melk, lønnesirup, kakaopulver, mandelsmør, peppermynteekstrakt og salt i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og kjør maskinen på variabel hastighet 4 i mellom 5 til 10 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

8

Ingredienser

6

Slik gjør du

Ingredienser

  • 120 mlusøtet mandelmelk
  • 180 mlren lønnesirup, pluss litt mer etter smak
  • 52 gnaturlig kakaopulver eller kakaopulver uten sukker
  • 33 gkremet mandelsmør
  • ¼teskje peppermynteekstrakt, pluss litt mer etter smak
  • En klypehavsalt
  • 4middels store avokadoer, uten steiner og skrellet
  • 30 gavskallede hampefrø eller 1/4 kopp (35 g) blancherte mandler i skiver, til servering
Lag det nå
  • Skritt 1

    Ha melk, lønnesirup, kakaopulver, mandelsmør, peppermynteekstrakt og salt i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og kjør maskinen på variabel hastighet 4 i mellom 5 til 10 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

  • Skritt 2

    Ha i avokadoene, blokker lokket på nytt, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

  • Skritt 3

    Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre ingrediensene gjennom knivbladene til de blir glatet og kremete.

  • Skritt 4

    Fordel blandingen i fire dessertboller eller cocktailglass, og la den stå kaldt i kjøleskapet i et par timer.

  • Skritt 5

    Ha hampefrø eller blansjerte mandler over som pynt.

  • Bemerkninger

    Du kan utelate peppermynteekstrakt dersom du ønsker en ren sjokoladepudding. Eller du kan bytte ut peppermynteekstraktet med enten 1 1/2 teskje malt kanel eller 1/8 teskje paprikaflak. Du kan også bytte ut mandelsmøret med 1/3 til 1/2 kopp kremet peanøttsmør. Du bør i det tilfellet føye til 1 til 2 spiseskjeer lønnesirup. Fordi avokadoene har en tendens til å bli svarte, vil denne oppskriften kun bevare friskhet på topp i 3 til 4 timer.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Sjokolade- og mynte-pudding

Skritt 1

Ha melk, lønnesirup, kakaopulver, mandelsmør, peppermynteekstrakt og salt i beholderen på din KitchenAid® Power Plus®-blender, blokker lokket og kjør maskinen på variabel hastighet 4 i mellom 5 til 10 sekunder til blandingen er tilfredsstillende.

Skritt 2

Ha i avokadoene, blokker lokket på nytt, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

Skritt 3

Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre ingrediensene gjennom knivbladene til de blir glatet og kremete.

Skritt 4

Fordel blandingen i fire dessertboller eller cocktailglass, og la den stå kaldt i kjøleskapet i et par timer.

Skritt 5

Ha hampefrø eller blansjerte mandler over som pynt.

Bemerkninger

Du kan utelate peppermynteekstrakt dersom du ønsker en ren sjokoladepudding. Eller du kan bytte ut peppermynteekstraktet med enten 1 1/2 teskje malt kanel eller 1/8 teskje paprikaflak. Du kan også bytte ut mandelsmøret med 1/3 til 1/2 kopp kremet peanøttsmør. Du bør i det tilfellet føye til 1 til 2 spiseskjeer lønnesirup. Fordi avokadoene har en tendens til å bli svarte, vil denne oppskriften kun bevare friskhet på topp i 3 til 4 timer.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.