Smelt sjokoladen i vannbad.
Ingredienser
Trinn 1
Smelt sjokoladen i vannbad.
Trinn 2
Rør jevnt i sjokoladen.
Trinn 3
Avkjøl sjokoladen til romtemperatur.
Trinn 4
Mens du venter har du silketofu og dadler eller sukker i blenderen.
Trinn 5
Fest lokket og bland til en jevn blanding.
Trinn 6
Tilsett smeltet sjokolade og bland godt til en jevn blanding.
Trinn 7
Ha blandingen i skåler eller glass og sett dem 30 minutter i kjøleskapet før servering.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Smelt sjokoladen i vannbad.
Trinn 2
Rør jevnt i sjokoladen.
Trinn 3
Avkjøl sjokoladen til romtemperatur.
Trinn 4
Mens du venter har du silketofu og dadler eller sukker i blenderen.
Trinn 5
Fest lokket og bland til en jevn blanding.
Trinn 6
Tilsett smeltet sjokolade og bland godt til en jevn blanding.
Trinn 7
Ha blandingen i skåler eller glass og sett dem 30 minutter i kjøleskapet før servering.