Denne slushen av vannmelonvin smaker forfriskende og deilig. Oppskriften inneholder alkohol. Alkohol skal inntas med måte.
Ingredienser
Trinn 1
Skjær vannmelonene i to deler, slik at du har to endestykker.
Trinn 2
Sett sammen KitchenAid® 400-blenderen med sitruspresse.
Trinn 3
Vri til hastighet 1, hold vannmelonen med to hender og trykk den forsiktig ned på pressen.
Trinn 4
Press vannmelonene til du har 709 ml vannmelonsaft.
Trinn 5
Hell saften over i isbitbrett, og frys til de er helt faste.
Trinn 6
Sett blenderkolben på blenderen, tilsett vannmelonsaftbitene, og tilsett resten av ingrediensene. Vri til hastighet 5 og miks til en jevn blanding, ca. 15–20 sekunder.
Trinn 7
Fordel slushien i fire glass og server umiddelbart.
TIPS
Bruk håndflaten til å presse på den ene siden av vannmelonskallet når du presser ut saften. Hvis det er vannmelonkjøtt igjen på toppen av skallet etter du er ferdig å presse, kan du kutte av én tomme fra bunnen av skallet og sette den på plass igjen på pressen for å få tak i resten.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Skjær vannmelonene i to deler, slik at du har to endestykker.
Trinn 2
Sett sammen KitchenAid® 400-blenderen med sitruspresse.
Trinn 3
Vri til hastighet 1, hold vannmelonen med to hender og trykk den forsiktig ned på pressen.
Trinn 4
Press vannmelonene til du har 709 ml vannmelonsaft.
Trinn 5
Hell saften over i isbitbrett, og frys til de er helt faste.
Trinn 6
Sett blenderkolben på blenderen, tilsett vannmelonsaftbitene, og tilsett resten av ingrediensene. Vri til hastighet 5 og miks til en jevn blanding, ca. 15–20 sekunder.
Trinn 7
Fordel slushien i fire glass og server umiddelbart.
TIPS
Bruk håndflaten til å presse på den ene siden av vannmelonskallet når du presser ut saften. Hvis det er vannmelonkjøtt igjen på toppen av skallet etter du er ferdig å presse, kan du kutte av én tomme fra bunnen av skallet og sette den på plass igjen på pressen for å få tak i resten.