Trinn 1
Tilsett smøret i bollen på kjøkkenmaskinen. Bruk flatvispen og visp smøret i 1 minutt på hastighet 6.
Trinn 2
Tilsett melis, skrap bollen, og bland på hastighet 4 til alt er godt blandet. Tilsett hvetemel og bland igjen på hastighet 2 til du får en jevn deig.
Trinn 3
Dekk en firkantet bakeform med bakepapir. Spre deigen utover i bakeformen og press den ned.
Trinn 4
La formen hvile i kjøleskapet i 20 minutter. Ta ut bakepapiret og legg det på et stekebrett. Kutt deigen i rektangulære biter.
Trinn 5
Stek i 12–15 minutter på 160 °C i forvarmet ovn. Ikke la kjeksene bli brune. Ta kjeksene ut av ovnen og la dem avkjøles på en rist.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Tilsett smøret i bollen på kjøkkenmaskinen. Bruk flatvispen og visp smøret i 1 minutt på hastighet 6.
Trinn 2
Tilsett melis, skrap bollen, og bland på hastighet 4 til alt er godt blandet. Tilsett hvetemel og bland igjen på hastighet 2 til du får en jevn deig.
Trinn 3
Dekk en firkantet bakeform med bakepapir. Spre deigen utover i bakeformen og press den ned.
Trinn 4
La formen hvile i kjøleskapet i 20 minutter. Ta ut bakepapiret og legg det på et stekebrett. Kutt deigen i rektangulære biter.
Trinn 5
Stek i 12–15 minutter på 160 °C i forvarmet ovn. Ikke la kjeksene bli brune. Ta kjeksene ut av ovnen og la dem avkjøles på en rist.