Forrige side
Får du venner på besøk?

Søtpotet med kardemomsukker

Dessert

Fest spiralkniven til kjøkkenmaskinen. Fest et søtpoteten på midten av grønnsaksspydet og fest til spiralkniven. Fest skrellebladet og det lille kuttebladet til enden av søtpoteten. Sett en bolle under bladet for å fange opp den skivede søtpoteten.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Spiralkutter

Spiralkutter

Detaljer

5

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

30'

Forberedning

30'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 300 grøde epler
  • 100 gladyfingers kjeks
  • 25 gorganisk rørsukker
  • 150 gferskenmarmelade
  • 1/2 tskardemommepulver
  • 600 grøde epler
  • 200 gladyfingers kjeks
  • 50 gorganisk rørsukker
  • 300 gferskenmarmelade
  • 1 tskardemommepulver
  • 900 grøde epler
  • 300 gladyfingers kjeks
  • 75 gorganisk rørsukker
  • 450 gferskenmarmelade
  • 1 tskardemommepulver
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest spiralkniven til kjøkkenmaskinen. Fest et søtpoteten på midten av grønnsaksspydet og fest til spiralkniven. Fest skrellebladet og det lille kuttebladet til enden av søtpoteten. Sett en bolle under bladet for å fange opp den skivede søtpoteten.

  • Trinn 2

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og forsett til kniven er ferdig med hele søtpoteten. Gjenta prosedyren med resten av potetene. Legg de skivede potetene på et skjærebrett. Del i individuelle stykker ved å skjære gjennom den ene siden av potetene.

  • Trinn 3

    Smuldre ladyfingerskjeks i en liten bolle med hendene. Tilsett sukker og kardemommepulver og rør sammen med kjeksen.

  • Trinn 4

    Krydre søtpotetskivene med syltetøy og bland godt sammen så alle sidene blir dekket.

  • Trinn 5

    Bearbeid smuldredeigen ved å trykke hvert stykke inn i miksen.

  • Trinn 6

    Legg alle skivene på et serveringsbrett og la det tørke i 15 minutter før servering.

  • TIPS

    Som en sommerfristelse kan du toppe bitene med en iskremkule og drysse over litt kanel.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Søtpotet med kardemomsukker

Trinn 1

Fest spiralkniven til kjøkkenmaskinen. Fest et søtpoteten på midten av grønnsaksspydet og fest til spiralkniven. Fest skrellebladet og det lille kuttebladet til enden av søtpoteten. Sett en bolle under bladet for å fange opp den skivede søtpoteten.

Trinn 2

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 4 og forsett til kniven er ferdig med hele søtpoteten. Gjenta prosedyren med resten av potetene. Legg de skivede potetene på et skjærebrett. Del i individuelle stykker ved å skjære gjennom den ene siden av potetene.

Trinn 3

Smuldre ladyfingerskjeks i en liten bolle med hendene. Tilsett sukker og kardemommepulver og rør sammen med kjeksen.

Trinn 4

Krydre søtpotetskivene med syltetøy og bland godt sammen så alle sidene blir dekket.

Trinn 5

Bearbeid smuldredeigen ved å trykke hvert stykke inn i miksen.

Trinn 6

Legg alle skivene på et serveringsbrett og la det tørke i 15 minutter før servering.

TIPS

Som en sommerfristelse kan du toppe bitene med en iskremkule og drysse over litt kanel.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.