Trinn 1
Bløtlegg cashewnøttene i minst to timer. Tøm og skyll dem grundig.
Trinn 2
Legg cashewnøttene i en foodprosessor som er utstyrt med den flerfunksjonelle kniven.
Trinn 3
Tilsett 90 ml vann, salt, løkpulver, sitronjuice og hvitløk. Kjør foodprosessoren i intervaller til sausen er svært jevn.
Trinn 4
Skrell søtpotetene. Fest Spiralizer-tilbehøret utstyrt med middels kniv, til kjøkkenmaskinen. Spiraliser søtpotetene på hastighet 4.
Trinn 5
Varm oljen i en stor kjele på høy varme. Tilsett søtpotetene og karripulveret, og vend dem til potetene er sprø.
Trinn 6
Tilsett spinaten og basilikumbladene. Rør rundt til spinaten er krympet. Rør igjen og server. Pynt med noen svarte sesamfrø.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Bløtlegg cashewnøttene i minst to timer. Tøm og skyll dem grundig.
Trinn 2
Legg cashewnøttene i en foodprosessor som er utstyrt med den flerfunksjonelle kniven.
Trinn 3
Tilsett 90 ml vann, salt, løkpulver, sitronjuice og hvitløk. Kjør foodprosessoren i intervaller til sausen er svært jevn.
Trinn 4
Skrell søtpotetene. Fest Spiralizer-tilbehøret utstyrt med middels kniv, til kjøkkenmaskinen. Spiraliser søtpotetene på hastighet 4.
Trinn 5
Varm oljen i en stor kjele på høy varme. Tilsett søtpotetene og karripulveret, og vend dem til potetene er sprø.
Trinn 6
Tilsett spinaten og basilikumbladene. Rør rundt til spinaten er krympet. Rør igjen og server. Pynt med noen svarte sesamfrø.