Forrige side
Raskt og enkelt

Søtpotetnudler

Vegetarmat

Spiraliserte søtpotetnudler er næringsrike og deilige.

Begynn å lage mat

Detaljer

12

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

15'

Tilberedelse

25'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 70 gcashewnøtter
  • 90 ml + litt mer for å bløtlegg cashewnøttenevann
  • 1/2 tssalt
  • 1 tsløkpulver
  • 1/2sitron, juice
  • 1 feddhvitløk
  • 3søtpotet
  • 3 ssolivenolje
  • 1/2 tskarripulver
  • 30 gspinat
  • 5basilikumblader
  • 1 tssvarte sesamfrø
  • 140 gcashewnøtter
  • 180 ml + litt mer for å bløtlegg cashewnøttenevann
  • 1 tssalt
  • 2 tsløkpulver
  • 1sitron, juice
  • 2 feddhvitløk
  • 6søtpotet
  • 6 ssolivenolje
  • 1 tskarripulver
  • 60 gspinat
  • 10basilikumblader
  • 2 tssvarte sesamfrø
  • 210 gcashewnøtter
  • 270 ml + litt mer for å bløtlegg cashewnøttenevann
  • 1,5 tssalt
  • 3 tsløkpulver
  • 1.5sitron, juice
  • 3 feddhvitløk
  • 9søtpotet
  • 9 ssolivenolje
  • 1,5 tskarripulver
  • 90 gspinat
  • 15basilikumblader
  • 3 tssvarte sesamfrø
Lag det nå
  • Trinn 1

    Bløtlegg cashewnøttene i minst to timer. Tøm og skyll dem grundig.

  • Trinn 2

    Legg cashewnøttene i en foodprosessor som er utstyrt med den flerfunksjonelle kniven.

  • Trinn 3

    Tilsett 90 ml vann, salt, løkpulver, sitronjuice og hvitløk. Kjør foodprosessoren i intervaller til sausen er svært jevn.

  • Trinn 4

    Skrell søtpotetene. Fest Spiralizer-tilbehøret utstyrt med middels kniv, til kjøkkenmaskinen. Spiraliser søtpotetene på hastighet 4.

  • Trinn 5

    Varm oljen i en stor kjele på høy varme. Tilsett søtpotetene og karripulveret, og vend dem til potetene er sprø.

  • Trinn 6

    Tilsett spinaten og basilikumbladene. Rør rundt til spinaten er krympet. Rør igjen og server. Pynt med noen svarte sesamfrø.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Søtpotetnudler

Trinn 1

Bløtlegg cashewnøttene i minst to timer. Tøm og skyll dem grundig.

Trinn 2

Legg cashewnøttene i en foodprosessor som er utstyrt med den flerfunksjonelle kniven.

Trinn 3

Tilsett 90 ml vann, salt, løkpulver, sitronjuice og hvitløk. Kjør foodprosessoren i intervaller til sausen er svært jevn.

Trinn 4

Skrell søtpotetene. Fest Spiralizer-tilbehøret utstyrt med middels kniv, til kjøkkenmaskinen. Spiraliser søtpotetene på hastighet 4.

Trinn 5

Varm oljen i en stor kjele på høy varme. Tilsett søtpotetene og karripulveret, og vend dem til potetene er sprø.

Trinn 6

Tilsett spinaten og basilikumbladene. Rør rundt til spinaten er krympet. Rør igjen og server. Pynt med noen svarte sesamfrø.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.