Forrige side
Send pastaen

Spagetti

Denne spagettien kommer til å bli en familiefavoritt.

Begynn å lage mat

Detaljer

3

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

50'

Forberedning

5'

Tilberedelse

55'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 200 gpastamel
  • 2egg
  • 1/6 tssalt
  • 400 gpastamel
  • 4egg
  • 1/3 tssalt
  • 600 gpastamel
  • 6egg
  • 1/2 tssalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha mel og salt i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp. Tilsett egg, og start med å mikse på hastighet 2. Hvis du ønsker en tynnere deig, endrer du til hastighet 3.

  • Trinn 2

    Bland til deigen formes til en ball.

  • Trinn 3

    Bytt fra flatvisp til eltekrok. Elt deigen på hastighet 2 i 4 minutter.

  • Trinn 4

    Elt deigen for hånd i 1 minutt. Dekk til med plastfolie og sett kaldt i 30 minutter. Deretter deler du deigen i 4 like deler.

  • Trinn 5

    Fest pastaplaterullen til kjøkkenmaskinen. Sett tykkelsen til 1.

  • Trinn 6

    Gjør deigen mer fleksibel ved å rulle den flere ganger på hastighet 2.

  • Trinn 7

    Deretter skrur du tykkelsen til 2, og gjentar det siste trinnet.

  • Trinn 8

    Fest spaghettirullen, og mat pastaen inn i rullen på hastighet 2.

  • Trinn 9

    La tørke på rist. Kok i godt saltet kokende vann i 3–5 minutter.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Spagetti

Trinn 1

Ha mel og salt i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatvisp. Tilsett egg, og start med å mikse på hastighet 2. Hvis du ønsker en tynnere deig, endrer du til hastighet 3.

Trinn 2

Bland til deigen formes til en ball.

Trinn 3

Bytt fra flatvisp til eltekrok. Elt deigen på hastighet 2 i 4 minutter.

Trinn 4

Elt deigen for hånd i 1 minutt. Dekk til med plastfolie og sett kaldt i 30 minutter. Deretter deler du deigen i 4 like deler.

Trinn 5

Fest pastaplaterullen til kjøkkenmaskinen. Sett tykkelsen til 1.

Trinn 6

Gjør deigen mer fleksibel ved å rulle den flere ganger på hastighet 2.

Trinn 7

Deretter skrur du tykkelsen til 2, og gjentar det siste trinnet.

Trinn 8

Fest spaghettirullen, og mat pastaen inn i rullen på hastighet 2.

Trinn 9

La tørke på rist. Kok i godt saltet kokende vann i 3–5 minutter.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.