Forrige side
Send pastaen

Spaghetti av semule med cherrytomater og fersk marinert tunfisk

Miks tunfisk sammen med cherrytomater kuttet i to, timian, knust hvitløk, 4 ss olje, 1/3 ts salt og malt sort pepper i en bolle. Rør og oppbevar i kjøleskap.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Spaghettikutter

Spaghettikutter

Detaljer

10

Ingredienser

13

Slik gjør du

Tid

50'

Forberedning

12'

Tilberedelse

62'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 150 g (pluss litt ekstra til forberedelsene)semulemel
  • 2medium kokt egg
  • 150 gfersk tunfiskfilé i terninger
  • 150 gcherrytomater
  • 75 grucculasalat (aragula)
  • 5 gtimian
  • 1 feddhvitløk
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -havsalt
  • -malt sort pepper
  • 300 g (pluss litt ekstra til forberedelsene)semulemel
  • 3medium kokt egg
  • 350 gfersk tunfiskfilé i terninger
  • 300 gcherrytomater
  • 150 grucculasalat (aragula)
  • 10 gtimian
  • 2 feddhvitløk
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -havsalt
  • -malt sort pepper
  • 450 g (pluss litt ekstra til forberedelsene)semulemel
  • 5medium kokt egg
  • 450 gfersk tunfiskfilé i terninger
  • 450 gcherrytomater
  • 200 grucculasalat (aragula)
  • 15 gtimian
  • 3 feddhvitløk
  • -ekstra virgin olivenolje
  • -havsalt
  • -malt sort pepper
Lag det nå
  • Trinn 1

    Miks tunfisk sammen med cherrytomater kuttet i to, timian, knust hvitløk, 4 ss olje, 1/3 ts salt og malt sort pepper i en bolle. Rør og oppbevar i kjøleskap.

  • Trinn 2

    Tilsett egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 3

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 4

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 5

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

  • Trinn 6

    Dryss enda litt mer mel på hver side av pasta-arket Bytt tilbehør til spagettikutter og sett hastigheten til kjøkkenmaskinen til 2.

  • Trinn 7

    Kjør pasta-arket gjennom spagettikutteren med en hånd og hold i pastaen med den andre hånden når det kommer ut av kutteren.

  • Trinn 8

    Legg spagettien flatt på en håndkle med litt ekstra mel og la det tørke i flere minutter før du tar det i bruk. Alternativt kan det tørke på KitchenAid tørkehylle for pasta.

  • Trinn 9

    Mens pastaen tørker, kan du varme opp stekepannen og tilsette marinert tunfisk og tomat

  • Trinn 10

    Stek på medium sterk varme i 3 minutter, rør om jevnlig.

  • Trinn 11

    Kok spaghetti i kokende vann med litt salt, hell ut alt vann og hell oppi stekepannen med tunfisk.

  • Trinn 12

    Rør godt i 1 minutt. Fordel så på 4 tallerkener og dryss over ruccolasalaten.

  • TIPS

    Dryss over litt finrevet sitronskall før servering.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Spaghetti av semule med cherrytomater og fersk marinert tunfisk

Trinn 1

Miks tunfisk sammen med cherrytomater kuttet i to, timian, knust hvitløk, 4 ss olje, 1/3 ts salt og malt sort pepper i en bolle. Rør og oppbevar i kjøleskap.

Trinn 2

Tilsett egg, mel og salt i blandebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 3

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 4

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 5

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

Trinn 6

Dryss enda litt mer mel på hver side av pasta-arket Bytt tilbehør til spagettikutter og sett hastigheten til kjøkkenmaskinen til 2.

Trinn 7

Kjør pasta-arket gjennom spagettikutteren med en hånd og hold i pastaen med den andre hånden når det kommer ut av kutteren.

Trinn 8

Legg spagettien flatt på en håndkle med litt ekstra mel og la det tørke i flere minutter før du tar det i bruk. Alternativt kan det tørke på KitchenAid tørkehylle for pasta.

Trinn 9

Mens pastaen tørker, kan du varme opp stekepannen og tilsette marinert tunfisk og tomat

Trinn 10

Stek på medium sterk varme i 3 minutter, rør om jevnlig.

Trinn 11

Kok spaghetti i kokende vann med litt salt, hell ut alt vann og hell oppi stekepannen med tunfisk.

Trinn 12

Rør godt i 1 minutt. Fordel så på 4 tallerkener og dryss over ruccolasalaten.

TIPS

Dryss over litt finrevet sitronskall før servering.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.