Trinn 1
Hell 1 ss vann i en panne, og tilsett spinaten. Kok i ca. 2 minutter til spinaten er myk.
Trinn 2
Tilsett eggene og spinaten i en blender. Bland i 45 sekunder på hastighet 4.
Trinn 3
Fest eltekroken til kjøkkenmaskinen. Tilsett melet og saltet i bollen. Vri hastighetsspaken til 4, og begynn å tilføre eggeblandingen sakte til deigen former en ball. Elt deigen i 4 minutter.
Trinn 4
Pakk deigen i plastfolie og sett den i kjøleskapet i 1 time.
Trinn 5
Fest pastarullen til kjøkkenmaskinen. Sett tykkelsen til 1. Vri hastighetsspaken til 2, og gjør deigen mer fleksibel ved å rulle den flere ganger og brette den mellom hver rulling. Juster knotten til tykkelsesinnstilling 2. Mat deigen gjennom rullene for å gjøre den enda flatere. Bytt til innstilling 3, og mat deigen gjennom rullene igjen. Pass på å mele deigen før hver rulling.
Trinn 6
Fest fettuccinekutteren til kjøkkenmaskinen. Drei hastighetsspaken til 2, og begynn å mate pastaen inn i tilbehøret. Etter hvert som pastaen kommer gjennom, vikler du den rundt hånden for å lage nøster hvis den skal brukes umiddelbart, eller så henger du den over en pastahenger for å tørke.
Trinn 7
Kok den ferske pastaen i en stor kjele med kokende saltet vann. La vannet renne av.
Tips
Server med olivenolje eller smeltet smør, parmesan og fersk basilikum.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Hell 1 ss vann i en panne, og tilsett spinaten. Kok i ca. 2 minutter til spinaten er myk.
Trinn 2
Tilsett eggene og spinaten i en blender. Bland i 45 sekunder på hastighet 4.
Trinn 3
Fest eltekroken til kjøkkenmaskinen. Tilsett melet og saltet i bollen. Vri hastighetsspaken til 4, og begynn å tilføre eggeblandingen sakte til deigen former en ball. Elt deigen i 4 minutter.
Trinn 4
Pakk deigen i plastfolie og sett den i kjøleskapet i 1 time.
Trinn 5
Fest pastarullen til kjøkkenmaskinen. Sett tykkelsen til 1. Vri hastighetsspaken til 2, og gjør deigen mer fleksibel ved å rulle den flere ganger og brette den mellom hver rulling. Juster knotten til tykkelsesinnstilling 2. Mat deigen gjennom rullene for å gjøre den enda flatere. Bytt til innstilling 3, og mat deigen gjennom rullene igjen. Pass på å mele deigen før hver rulling.
Trinn 6
Fest fettuccinekutteren til kjøkkenmaskinen. Drei hastighetsspaken til 2, og begynn å mate pastaen inn i tilbehøret. Etter hvert som pastaen kommer gjennom, vikler du den rundt hånden for å lage nøster hvis den skal brukes umiddelbart, eller så henger du den over en pastahenger for å tørke.
Trinn 7
Kok den ferske pastaen i en stor kjele med kokende saltet vann. La vannet renne av.
Tips
Server med olivenolje eller smeltet smør, parmesan og fersk basilikum.