Forrige side
Raskt og enkelt

Sprø ovnsbakt fisk

Fisk

Enkel hverdagsmiddag som hele familien vil like.

Begynn å lage mat

Detaljer

9

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

25'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1,5 skivertørt brød
  • 1/2 tsfint havsalt
  • 1 tspaprikapulver
  • 1/4 tsløkpulver
  • 1/4 tshvitløkspulver
  • 60 ghvetemel
  • 1 storpiskede egg
  • 225 gtykk filet av hvit fisk, delt i fire stykker
  • 1,5 sssmør, smeltet
  • 3 skivertørt brød
  • 1 tsfint havsalt
  • 2 tspaprikapulver
  • 1/2 tsløkpulver
  • 1/2 tshvitløkspulver
  • 120 ghvetemel
  • 2 storepiskede egg
  • 450 gtykk filet av hvit fisk, delt i åtte stykker
  • 3 sssmør, smeltet
  • 4,5 skivertørt brød
  • 1,5 tsfint havsalt
  • 3 tspaprikapulver
  • 3/4 tsløkpulver
  • 3/4 tshvitløkspulver
  • 180 ghvetemel
  • 3 storepiskede egg
  • 675 gtykk filet av hvit fisk, delt i 12 stykker
  • 4,5 sssmør, smeltet
Lag det nå
  • Trinn 1

    Bryt det tørre brødet opp i store deler, og ha det i foodprosessoren.

  • Trinn 2

    Kjør til brødet er finsmuldret. Tilsett salt, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver, og kjør raskt tre ganger til. Ha alt i en grunn form.

  • Trinn 3

    Ha melet i en adskilt, grunn skål.

  • Trinn 4

    Ha piskede egg i en tredje grunn skål.

  • Trinn 5

    Dypp først fisken i melet for å danne et tynt lag. Dekk fisken med de vispede eggene. Dypp fisken i brødblandingen.

  • Trinn 6

    Hell smeltet smør i en ildfast form. Tilsett fisken. Stek i 20 minutter ved 170°C i en forvarmet ovn.

  • Trinn 7

    Snu og stek i fem minutter til belegget er sprøtt og fisken er gjennomstekt.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Sprø ovnsbakt fisk

Trinn 1

Bryt det tørre brødet opp i store deler, og ha det i foodprosessoren.

Trinn 2

Kjør til brødet er finsmuldret. Tilsett salt, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver, og kjør raskt tre ganger til. Ha alt i en grunn form.

Trinn 3

Ha melet i en adskilt, grunn skål.

Trinn 4

Ha piskede egg i en tredje grunn skål.

Trinn 5

Dypp først fisken i melet for å danne et tynt lag. Dekk fisken med de vispede eggene. Dypp fisken i brødblandingen.

Trinn 6

Hell smeltet smør i en ildfast form. Tilsett fisken. Stek i 20 minutter ved 170°C i en forvarmet ovn.

Trinn 7

Snu og stek i fem minutter til belegget er sprøtt og fisken er gjennomstekt.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.