Denne klassiske sommerkombinasjonen av champagne og jordbær bobler nærmest over med sommerstemning.
Ingredienser
Trinn 1
Sett KitchenAid-iskrembollen i fryseren i 24 timer.
Trinn 2
Ha jordbær, 2 ss sukker, sitronskall og sitronsaft i en blender, og bland på høy hastighet i 30 sekunder.
Trinn 3
Monter vispetilbehøret på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Hell jordbærpureen i blandebollen, og tilsett resten av sukkeret, glukosen og saltet.
Trinn 4
Still apparatet inn på hastighet 4, og visp til den er blandet, omtrent 1 minutt. Reduser deretter hastigheten for å røre og tilsette champagne (eller prosecco). Rør til alt er blandet.
Trinn 5
Hell blandingen i en bolle, dekk den til med plastfolie, og avkjøl den i minst 2 timer.
Trinn 6
Når du er klar til å kverne sorbeten, tar du iskrembollen ut av fryseren og låser den på plass på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Sett rørevingen i bollen, og hell sorbetrøren i bollen.
Trinn 7
Lås mikserhodet, vri hastigheten til Rør, og sett tidtakeren på 20 minutter.
Trinn 8
Når sorbeten har kvernet ferdig, har du den over i en lufttett beholder og fryser i 6–8 timer.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Sett KitchenAid-iskrembollen i fryseren i 24 timer.
Trinn 2
Ha jordbær, 2 ss sukker, sitronskall og sitronsaft i en blender, og bland på høy hastighet i 30 sekunder.
Trinn 3
Monter vispetilbehøret på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Hell jordbærpureen i blandebollen, og tilsett resten av sukkeret, glukosen og saltet.
Trinn 4
Still apparatet inn på hastighet 4, og visp til den er blandet, omtrent 1 minutt. Reduser deretter hastigheten for å røre og tilsette champagne (eller prosecco). Rør til alt er blandet.
Trinn 5
Hell blandingen i en bolle, dekk den til med plastfolie, og avkjøl den i minst 2 timer.
Trinn 6
Når du er klar til å kverne sorbeten, tar du iskrembollen ut av fryseren og låser den på plass på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Sett rørevingen i bollen, og hell sorbetrøren i bollen.
Trinn 7
Lås mikserhodet, vri hastigheten til Rør, og sett tidtakeren på 20 minutter.
Trinn 8
Når sorbeten har kvernet ferdig, har du den over i en lufttett beholder og fryser i 6–8 timer.