Forrige side

Sprudlende jordbærsorbet

Dessert

Denne klassiske sommerkombinasjonen av champagne og jordbær bobler nærmest over med sommerstemning.

Begynn å lage mat

Detaljer

7

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

15'

Forberedning

15'

Total

Ingredienser

  • 550 gjordbær, vasket og hullet
  • 2 ss + 125 gsukker
  • 1/2skallet av ½ sitron
  • 2 sssitronsaft
  • 200 g + 2 ssglukose
  • en klypesalt
  • 350 mlchampagne eller prosecco
Lag det nå
  • Trinn 1

    Sett KitchenAid-iskrembollen i fryseren i 24 timer.

  • Trinn 2

    Ha jordbær, 2 ss sukker, sitronskall og sitronsaft i en blender, og bland på høy hastighet i 30 sekunder.

  • Trinn 3

    Monter vispetilbehøret på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Hell jordbærpureen i blandebollen, og tilsett resten av sukkeret, glukosen og saltet.

  • Trinn 4

    Still apparatet inn på hastighet 4, og visp til den er blandet, omtrent 1 minutt. Reduser deretter hastigheten for å røre og tilsette champagne (eller prosecco). Rør til alt er blandet.

  • Trinn 5

    Hell blandingen i en bolle, dekk den til med plastfolie, og avkjøl den i minst 2 timer.

  • Trinn 6

    Når du er klar til å kverne sorbeten, tar du iskrembollen ut av fryseren og låser den på plass på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Sett rørevingen i bollen, og hell sorbetrøren i bollen.

  • Trinn 7

    Lås mikserhodet, vri hastigheten til Rør, og sett tidtakeren på 20 minutter.

  • Trinn 8

    Når sorbeten har kvernet ferdig, har du den over i en lufttett beholder og fryser i 6–8 timer.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Sprudlende jordbærsorbet

Trinn 1

Sett KitchenAid-iskrembollen i fryseren i 24 timer.

Trinn 2

Ha jordbær, 2 ss sukker, sitronskall og sitronsaft i en blender, og bland på høy hastighet i 30 sekunder.

Trinn 3

Monter vispetilbehøret på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Hell jordbærpureen i blandebollen, og tilsett resten av sukkeret, glukosen og saltet.

Trinn 4

Still apparatet inn på hastighet 4, og visp til den er blandet, omtrent 1 minutt. Reduser deretter hastigheten for å røre og tilsette champagne (eller prosecco). Rør til alt er blandet.

Trinn 5

Hell blandingen i en bolle, dekk den til med plastfolie, og avkjøl den i minst 2 timer.

Trinn 6

Når du er klar til å kverne sorbeten, tar du iskrembollen ut av fryseren og låser den på plass på KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Sett rørevingen i bollen, og hell sorbetrøren i bollen.

Trinn 7

Lås mikserhodet, vri hastigheten til Rør, og sett tidtakeren på 20 minutter.

Trinn 8

Når sorbeten har kvernet ferdig, har du den over i en lufttett beholder og fryser i 6–8 timer.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.