Forrige side
Raskt og enkelt

Squashlasagne

Vegetarmat

En helt nydelig vegetarlasagne med squash, mozzarella og feta.

Begynn å lage mat

Detaljer

8

Ingredienser

11

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

20'

Tilberedelse

30'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 2squash
  • 200 gfetaost
  • 1tomat, grovhakket
  • 100 gsoltørkede tomater
  • 1 tssvart pepper
  • 1 feddhvitløk
  • 200 gmozzarella
  • 5basilikumblader
  • 4squash
  • 400 gfetaost
  • 2tomat, grovhakket
  • 200 gsoltørkede tomater
  • 2 tssvart pepper
  • 2 feddhvitløk
  • 400 gmozzarella
  • 10basilikumblader
  • 6squash
  • 600 gfetaost
  • 3tomat, grovhakket
  • 300 gsoltørkede tomater
  • 3 tssvart pepper
  • 3 feddhvitløk
  • 600 gmozzarella
  • 15basilikumblader
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest grønnsaksplate-kutteren til kjøkkenmaskinen. Vri knivutløserspaken slik at det er plass til squashen.

  • Trinn 2

    Skrell squashen, og kutt av endene, om nødvendig, slik at den passer i matholderen og matspydet.

  • Trinn 3

    Legg squashen på grønnsaksplatekutteren.

  • Trinn 4

    Fest den tykke kniven på grønnsaksplate-kutteren.

  • Trinn 5

    Vri hastighetsspaken til 1, og ta imot squashplatene med hendene.

  • Trinn 6

    Kutt squashplatene i en størrelse som passer til den ildfaste formen din.

  • Trinn 7

    Ha i fetaost, tomat, soltørkede tomater, hvitløk og svart pepper i en blender. Bland i to minutter på hastighet 6 til sausen er jevn.

  • Trinn 8

    Legg et tynt lag på bunnen av den ildfaste formen, og dekk det med squashplater.

  • Trinn 9

    Tilsett et lag med saus og noen skiver mozzarella. Gjenta dette trinnet til du er tom for squashplater og saus.

  • Trinn 10

    Sett formen i en forvarmet ovn på 200 °C, og stek i 15–20 minutter.

  • Trinn 11

    Pynt med noen friske basilikumsblader.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Squashlasagne

Trinn 1

Fest grønnsaksplate-kutteren til kjøkkenmaskinen. Vri knivutløserspaken slik at det er plass til squashen.

Trinn 2

Skrell squashen, og kutt av endene, om nødvendig, slik at den passer i matholderen og matspydet.

Trinn 3

Legg squashen på grønnsaksplatekutteren.

Trinn 4

Fest den tykke kniven på grønnsaksplate-kutteren.

Trinn 5

Vri hastighetsspaken til 1, og ta imot squashplatene med hendene.

Trinn 6

Kutt squashplatene i en størrelse som passer til den ildfaste formen din.

Trinn 7

Ha i fetaost, tomat, soltørkede tomater, hvitløk og svart pepper i en blender. Bland i to minutter på hastighet 6 til sausen er jevn.

Trinn 8

Legg et tynt lag på bunnen av den ildfaste formen, og dekk det med squashplater.

Trinn 9

Tilsett et lag med saus og noen skiver mozzarella. Gjenta dette trinnet til du er tom for squashplater og saus.

Trinn 10

Sett formen i en forvarmet ovn på 200 °C, og stek i 15–20 minutter.

Trinn 11

Pynt med noen friske basilikumsblader.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.