Forrige side
Barn og familie

Squashpastaspiraler med brokkoli og basilikum-pesto

Pestoen lages ved å ha i olivenolje, sitronsaft, basilikum, brokkoli, pinjekjerner, miso (eller parmesan), hvitløk, salt og pepper i din KitchenAid® Power Plus®-blender.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

13

Ingredienser

6

Slik gjør du

Ingredienser

  • 120 mlextra-virgin olivenolje
  • 3 spiseskjeersaft av fersk sitron
  • 50 gferske basilikumblader
  • 75 grå brokkolibuketter
  • 70 gpinjekjerner, blancherte mandler i skiver eller rå valnøtter
  • 2 teskjeer eller 1/2 kopphvit miso-pasta aller revet parmesan
  • 2finhakket hvitløkkløfter
  • 3/4 teskjehavsalt
  • 1/4 teskjeferskt kvernet sort pepper
  • 2 liten eller 4 småzucchini (squash), skåret opp i spiraler så det ser ut som nudler
  • 140 gfint oppskåret agurk
  • 75 gfint oppskåret rå brokkolibuketter
  • 30 gavskallede hampfrø
Lag det nå
  • Skritt 1

    Pestoen lages ved å ha i olivenolje, sitronsaft, basilikum, brokkoli, pinjekjerner, miso (eller parmesan), hvitløk, salt og pepper i din KitchenAid® Power Plus®-blender.

  • Skritt 2

    Blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen. Blokker lokket og still inn på hastighet 11. La maskinen gå i mellom 20 og 30 sekunder, og bruk stamperen til å føre ingrediensene gjennom bladene, helt til blandingen er grovt mikset, men ikke er helt glatt.

  • Skritt 3

    I en stor bolle blander du zucchini-nudlene, agurkterninger og brokkoli lett med hendene.

  • Skritt 4

    Ha 1 kopp (230 g) pesto over zucchini-nudlene slik at de blir jevnt dekket, og ha på ekstra pesto etter smak. Dersom du har vann over frukten og grønnsakene, blir pestoen enklere å arbeide med. Krydre med salt og pepper etter smak.

  • Skritt 5

    Fordel likt på fire tallerkner, og dryss over med hampfrø. Server med en gang, og send resterende pesto rundt bordet.

  • Skritt 6

    Det kan hende at pestoen har en litt skarp, besk og salt smak når den kommer ut av blenderen. Men den blir mildere i smak når det blandes ut med nudlene. Du kan også bruke en pakke med tradisjonell pasta.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Squashpastaspiraler med brokkoli og basilikum-pesto

Skritt 1

Pestoen lages ved å ha i olivenolje, sitronsaft, basilikum, brokkoli, pinjekjerner, miso (eller parmesan), hvitløk, salt og pepper i din KitchenAid® Power Plus®-blender.

Skritt 2

Blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen. Blokker lokket og still inn på hastighet 11. La maskinen gå i mellom 20 og 30 sekunder, og bruk stamperen til å føre ingrediensene gjennom bladene, helt til blandingen er grovt mikset, men ikke er helt glatt.

Skritt 3

I en stor bolle blander du zucchini-nudlene, agurkterninger og brokkoli lett med hendene.

Skritt 4

Ha 1 kopp (230 g) pesto over zucchini-nudlene slik at de blir jevnt dekket, og ha på ekstra pesto etter smak. Dersom du har vann over frukten og grønnsakene, blir pestoen enklere å arbeide med. Krydre med salt og pepper etter smak.

Skritt 5

Fordel likt på fire tallerkner, og dryss over med hampfrø. Server med en gang, og send resterende pesto rundt bordet.

Skritt 6

Det kan hende at pestoen har en litt skarp, besk og salt smak når den kommer ut av blenderen. Men den blir mildere i smak når det blandes ut med nudlene. Du kan også bruke en pakke med tradisjonell pasta.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.