Feire årets farge med denne smakfulle rødbetehummusen!.
Ingredienser
Trinn 1
Legg de forberedte rødbetene i en kjele og tilsett vann slik at det akkurat dekker dem. Kok opp, reduser varmen til middels varme, og kok i 20 minutter, eller til de er myke. Sil, men husk å spare ¼ kopp av kokevannet, og sett rødbetene til avkjøling.
Trinn 2
Ha alle ingrediensene og to spiseskjeer av kokevannet i KitchenAid-blenderen, og bland på hastighet 2 til blandingen er litt glatt. (Tilsett mer kokevann hvis blandingen er for tykk.) Ha blandingen over i en serveringsskål, og pynt med sesamfrø, litt olivenolje, flaksalt og litt sitronskall.
KOKKETIPS:
Lag en grovere versjon av denne hummusen med deigvispen til KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Bare bytt ut blenderen med kjøkkenmaskinen, og følg samme fremgangsmåte.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Legg de forberedte rødbetene i en kjele og tilsett vann slik at det akkurat dekker dem. Kok opp, reduser varmen til middels varme, og kok i 20 minutter, eller til de er myke. Sil, men husk å spare ¼ kopp av kokevannet, og sett rødbetene til avkjøling.
Trinn 2
Ha alle ingrediensene og to spiseskjeer av kokevannet i KitchenAid-blenderen, og bland på hastighet 2 til blandingen er litt glatt. (Tilsett mer kokevann hvis blandingen er for tykk.) Ha blandingen over i en serveringsskål, og pynt med sesamfrø, litt olivenolje, flaksalt og litt sitronskall.
KOKKETIPS:
Lag en grovere versjon av denne hummusen med deigvispen til KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Bare bytt ut blenderen med kjøkkenmaskinen, og følg samme fremgangsmåte.