Forrige side

Stekt rødbetehummus

Feire årets farge med denne smakfulle rødbetehummusen!.

Begynn å lage mat

Detaljer

13

Ingredienser

3

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

20'

Total

Ingredienser

  • 1 middels stor (144 g)rødbeter, skrellet, i terninger
  • 440 gpintobønner, skylte og tørkede
  • 1saften av en halv sitron
  • 1skallet av ½ sitron
  • 2 (14 g)hvitløksfedd
  • 1 ts (5 g)salt
  • 2 ss (30 g)tahini
  • 1 ss (15 ml)olivenolje
  • -pynt:
  • -ristede sesamfrø
  • -flaksalt
  • -sitronskall
  • -finhakket persille
Lag det nå
  • Trinn 1

    Legg de forberedte rødbetene i en kjele og tilsett vann slik at det akkurat dekker dem. Kok opp, reduser varmen til middels varme, og kok i 20 minutter, eller til de er myke. Sil, men husk å spare ¼ kopp av kokevannet, og sett rødbetene til avkjøling.

  • Trinn 2

    Ha alle ingrediensene og to spiseskjeer av kokevannet i KitchenAid-blenderen, og bland på hastighet 2 til blandingen er litt glatt. (Tilsett mer kokevann hvis blandingen er for tykk.) Ha blandingen over i en serveringsskål, og pynt med sesamfrø, litt olivenolje, flaksalt og litt sitronskall.

  • KOKKETIPS:

    Lag en grovere versjon av denne hummusen med deigvispen til KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Bare bytt ut blenderen med kjøkkenmaskinen, og følg samme fremgangsmåte.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Stekt rødbetehummus

Trinn 1

Legg de forberedte rødbetene i en kjele og tilsett vann slik at det akkurat dekker dem. Kok opp, reduser varmen til middels varme, og kok i 20 minutter, eller til de er myke. Sil, men husk å spare ¼ kopp av kokevannet, og sett rødbetene til avkjøling.

Trinn 2

Ha alle ingrediensene og to spiseskjeer av kokevannet i KitchenAid-blenderen, og bland på hastighet 2 til blandingen er litt glatt. (Tilsett mer kokevann hvis blandingen er for tykk.) Ha blandingen over i en serveringsskål, og pynt med sesamfrø, litt olivenolje, flaksalt og litt sitronskall.

KOKKETIPS:

Lag en grovere versjon av denne hummusen med deigvispen til KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Bare bytt ut blenderen med kjøkkenmaskinen, og følg samme fremgangsmåte.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.