Ha bananene i blenderen.
Ingredienser
Trinn 1
Ha bananene i blenderen.
Trinn 2
Fest lokket og slå på hastighet 1.
Trinn 3
Øk hastigheten gradvis til et høyere tempo (hastighet 9 eller 11).
Trinn 4
Bland til blandingen er helt glatt, i ca. 30 sekunder.
Trinn 5
Hvis nødvendig, kan du skrape innholdet ned fra sidene.
Trinn 6
Ikke kjør blenderen for lenge, for da vil isen smelte.
Trinn 7
Hvis blandingen er for tykk, har du i litt mer kokosmelk.
Trinn 8
Ha i mørk sjokolade og puls 2 til 3 ganger på lav hastighet for å blande den inn.
Trinn 9
Hell blandingen i 1 eller 2 skåler og server umiddelbart. Du kan også ha blandingen i en lufttett beholder og sette i fryseren til den blir stiv (ca. 2 timer).
Trinn 10
Iskremen holder seg i fryseren i opptil 1 uke.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Ha bananene i blenderen.
Trinn 2
Fest lokket og slå på hastighet 1.
Trinn 3
Øk hastigheten gradvis til et høyere tempo (hastighet 9 eller 11).
Trinn 4
Bland til blandingen er helt glatt, i ca. 30 sekunder.
Trinn 5
Hvis nødvendig, kan du skrape innholdet ned fra sidene.
Trinn 6
Ikke kjør blenderen for lenge, for da vil isen smelte.
Trinn 7
Hvis blandingen er for tykk, har du i litt mer kokosmelk.
Trinn 8
Ha i mørk sjokolade og puls 2 til 3 ganger på lav hastighet for å blande den inn.
Trinn 9
Hell blandingen i 1 eller 2 skåler og server umiddelbart. Du kan også ha blandingen i en lufttett beholder og sette i fryseren til den blir stiv (ca. 2 timer).
Trinn 10
Iskremen holder seg i fryseren i opptil 1 uke.