Forrige side

Stracciatella Nicecream

Ha bananene i blenderen.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

3

Ingredienser

10

Slik gjør du

Ingredienser

  • 3modne bananer, grovhakkede og frosne
  • 20 gmørk sjokolade 
  • -kokosnøttmelk (valgfritt)
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha bananene i blenderen.

  • Trinn 2

    Fest lokket og slå på hastighet 1.

  • Trinn 3

    Øk hastigheten gradvis til et høyere tempo (hastighet 9 eller 11).

  • Trinn 4

    Bland til blandingen er helt glatt, i ca. 30 sekunder.

  • Trinn 5

    Hvis nødvendig, kan du skrape innholdet ned fra sidene.

  • Trinn 6

    Ikke kjør blenderen for lenge, for da vil isen smelte.

  • Trinn 7

    Hvis blandingen er for tykk, har du i litt mer kokosmelk.

  • Trinn 8

    Ha i mørk sjokolade og puls 2 til 3 ganger på lav hastighet for å blande den inn.

  • Trinn 9

    Hell blandingen i 1 eller 2 skåler og server umiddelbart. Du kan også ha blandingen i en lufttett beholder og sette i fryseren til den blir stiv (ca. 2 timer).

  • Trinn 10

    Iskremen holder seg i fryseren i opptil 1 uke.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Stracciatella Nicecream

Trinn 1

Ha bananene i blenderen.

Trinn 2

Fest lokket og slå på hastighet 1.

Trinn 3

Øk hastigheten gradvis til et høyere tempo (hastighet 9 eller 11).

Trinn 4

Bland til blandingen er helt glatt, i ca. 30 sekunder.

Trinn 5

Hvis nødvendig, kan du skrape innholdet ned fra sidene.

Trinn 6

Ikke kjør blenderen for lenge, for da vil isen smelte.

Trinn 7

Hvis blandingen er for tykk, har du i litt mer kokosmelk.

Trinn 8

Ha i mørk sjokolade og puls 2 til 3 ganger på lav hastighet for å blande den inn.

Trinn 9

Hell blandingen i 1 eller 2 skåler og server umiddelbart. Du kan også ha blandingen i en lufttett beholder og sette i fryseren til den blir stiv (ca. 2 timer).

Trinn 10

Iskremen holder seg i fryseren i opptil 1 uke.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.