Forrige side
Raskt og enkelt

Taco med piri piri-kylling

Du imponerer garantert med disse tacoene der sterke og røkte smaker blandes med sødmen fra honning og moden mango. Lages med en KitchenAid-blender og -kjøkkenmaskin.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

17

Ingredienser

6

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

30'

Tilberedelse

40'

Total

Ingredienser

  • 10–12 cm i diametertortillalefser (av mais eller hvetemel)
  • 6–8filet av kyllinglår
  • 1stor fersk, moden mango
  • 10–12fersk mynte, hakket
  • N/Asavoykål
  • 4 (10 g)bird’s eye-chili (thai-chili)
  • 35 gkoriander
  • 6hvitløksfedd
  • 240 ggrillet paprika på glass
  • 1 tsfrisk oregano
  • 1/2middels stor løk
  • 1 tsrøkt paprika
  • 1 tssalt
  • 2 sshonning
  • 65 mlsitronjuice
  • 125 mlolivenolje
  • 1 sshvit eddik
Lag det nå
  • Trinn 0

    Denne oppskriften gir 10–12 tacoer.

  • Trinn 1

    Ha alle ingrediensene til sausen i blenderen, og blend på hastighet 5 i 10 sekunder.

  • Trinn 2

    Varm opp stekeovnens grillelement. Krydre kyllinglårene med salt og pepper på begge sider, og legg dem i en ildfast form. Hell rundt 2 spiseskjeer saus over kjøttet. Bruk en matpinsett til å vende lårfiletene i sausen, slik at alle sider blir jevnt dekket/marinert.

  • Trinn 3

    Når stekeovnen er varm, griller du lårfiletene av kylling i 20–25 minutter, eller til lårfiletene er gjennomstekt og det er grillmerker på toppen. Ta kyllingen ut av ovnen, og la hvile i 5 minutter.

  • Trinn 4

    Ha kyllingen i kjøkkenmaskinbollen. Bruk flatvispen. Kjør på hastighet 4 i 8–10 sekunder (eller til kyllingkjøttet er revet opp slik du foretrekker det). Ha kyllingkjøttet og stekesjyen tilbake i den ildfaste formen.

  • Trinn 5

    Forbered tilbehøret. Del mangoen, og skjær fruktkjøttet i små terninger. Legg mangoen i en skål, og bland med nyhakket mynte. Sett til siden. Skjær savoykålen i tynne strimler. Sett til siden.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Taco med piri piri-kylling

Trinn 0

Denne oppskriften gir 10–12 tacoer.

Trinn 1

Ha alle ingrediensene til sausen i blenderen, og blend på hastighet 5 i 10 sekunder.

Trinn 2

Varm opp stekeovnens grillelement. Krydre kyllinglårene med salt og pepper på begge sider, og legg dem i en ildfast form. Hell rundt 2 spiseskjeer saus over kjøttet. Bruk en matpinsett til å vende lårfiletene i sausen, slik at alle sider blir jevnt dekket/marinert.

Trinn 3

Når stekeovnen er varm, griller du lårfiletene av kylling i 20–25 minutter, eller til lårfiletene er gjennomstekt og det er grillmerker på toppen. Ta kyllingen ut av ovnen, og la hvile i 5 minutter.

Trinn 4

Ha kyllingen i kjøkkenmaskinbollen. Bruk flatvispen. Kjør på hastighet 4 i 8–10 sekunder (eller til kyllingkjøttet er revet opp slik du foretrekker det). Ha kyllingkjøttet og stekesjyen tilbake i den ildfaste formen.

Trinn 5

Forbered tilbehøret. Del mangoen, og skjær fruktkjøttet i små terninger. Legg mangoen i en skål, og bland med nyhakket mynte. Sett til siden. Skjær savoykålen i tynne strimler. Sett til siden.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.