Ingredienser
Trinn 0
Denne oppskriften gir 10–12 tacoer.
Trinn 1
Ha alle ingrediensene til sausen i blenderen, og blend på hastighet 5 i 10 sekunder.
Trinn 2
Varm opp stekeovnens grillelement. Krydre kyllinglårene med salt og pepper på begge sider, og legg dem i en ildfast form. Hell rundt 2 spiseskjeer saus over kjøttet. Bruk en matpinsett til å vende lårfiletene i sausen, slik at alle sider blir jevnt dekket/marinert.
Trinn 3
Når stekeovnen er varm, griller du lårfiletene av kylling i 20–25 minutter, eller til lårfiletene er gjennomstekt og det er grillmerker på toppen. Ta kyllingen ut av ovnen, og la hvile i 5 minutter.
Trinn 4
Ha kyllingen i kjøkkenmaskinbollen. Bruk flatvispen. Kjør på hastighet 4 i 8–10 sekunder (eller til kyllingkjøttet er revet opp slik du foretrekker det). Ha kyllingkjøttet og stekesjyen tilbake i den ildfaste formen.
Trinn 5
Forbered tilbehøret. Del mangoen, og skjær fruktkjøttet i små terninger. Legg mangoen i en skål, og bland med nyhakket mynte. Sett til siden. Skjær savoykålen i tynne strimler. Sett til siden.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 0
Denne oppskriften gir 10–12 tacoer.
Trinn 1
Ha alle ingrediensene til sausen i blenderen, og blend på hastighet 5 i 10 sekunder.
Trinn 2
Varm opp stekeovnens grillelement. Krydre kyllinglårene med salt og pepper på begge sider, og legg dem i en ildfast form. Hell rundt 2 spiseskjeer saus over kjøttet. Bruk en matpinsett til å vende lårfiletene i sausen, slik at alle sider blir jevnt dekket/marinert.
Trinn 3
Når stekeovnen er varm, griller du lårfiletene av kylling i 20–25 minutter, eller til lårfiletene er gjennomstekt og det er grillmerker på toppen. Ta kyllingen ut av ovnen, og la hvile i 5 minutter.
Trinn 4
Ha kyllingen i kjøkkenmaskinbollen. Bruk flatvispen. Kjør på hastighet 4 i 8–10 sekunder (eller til kyllingkjøttet er revet opp slik du foretrekker det). Ha kyllingkjøttet og stekesjyen tilbake i den ildfaste formen.
Trinn 5
Forbered tilbehøret. Del mangoen, og skjær fruktkjøttet i små terninger. Legg mangoen i en skål, og bland med nyhakket mynte. Sett til siden. Skjær savoykålen i tynne strimler. Sett til siden.