Forrige side
Søte besettelser

Tiramisu

Dessert

Denne tiramisuen er en klassisk, herlig italiensk dessert.

Begynn å lage mat

Detaljer

6

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

4'

Tilberedelse

24'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1egg
  • 40 gmelis
  • 167 gmascarpone
  • 8sprø amarettikjeks
  • 42 mlespresso
  • 1 sskakaopulver
  • 2egg
  • 80 gmelis
  • 333 gmascarpone
  • 16sprø amarettikjeks
  • 83 mlespresso
  • 2 sskakaopulver
  • 3egg
  • 120 gmelis
  • 500 gmascarpone
  • 24sprø amarettikjeks
  • 125 mlespresso
  • 3 sskakaopulver
Lag det nå
  • Trinn 1

    Tilsett eggeplommer og melis i blandebollen på kjøkkenmaskinen.

  • Trinn 2

    Vri hastighetsspaken til 4. Pisk eggene i minst 4 minutter til blandingen er lys og luftig.

  • Trinn 3

    Tilsett én spiseskje mascarpone om gangen, og visp i minst 30 sekunder på hastighet 6 før du har i mer mascarpone.

  • Trinn 4

    Dypp amarettikjeksene i espressoen. Kjeksene skal være fuktige, men ikke gjennombløte.

  • Trinn 5

    Legg halvparten av kjeksene på et dypt bakebrett. Dekk kjeksene med halvparten av mascarponeblandingen.

  • Trinn 6

    Gjenta det siste trinnet, og pakk brettet stramt inn med plastfolie. La det stå i kjøleskap i 4 timer.

  • Trinn 7

    Strø kakaopulver over tiramisuen rett før servering.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Tiramisu

Trinn 1

Tilsett eggeplommer og melis i blandebollen på kjøkkenmaskinen.

Trinn 2

Vri hastighetsspaken til 4. Pisk eggene i minst 4 minutter til blandingen er lys og luftig.

Trinn 3

Tilsett én spiseskje mascarpone om gangen, og visp i minst 30 sekunder på hastighet 6 før du har i mer mascarpone.

Trinn 4

Dypp amarettikjeksene i espressoen. Kjeksene skal være fuktige, men ikke gjennombløte.

Trinn 5

Legg halvparten av kjeksene på et dypt bakebrett. Dekk kjeksene med halvparten av mascarponeblandingen.

Trinn 6

Gjenta det siste trinnet, og pakk brettet stramt inn med plastfolie. La det stå i kjøleskap i 4 timer.

Trinn 7

Strø kakaopulver over tiramisuen rett før servering.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.