Trinn 1
Fest spiraliseringstilbehøret utstyrt med kuttekniven (liten kjerne) til kjøkkenmaskinen. Fest potetene og spiraliser dem på hastighet 2.
Trinn 2
Bland det smeltede smøret med svart pepper, salt, hvitløkspulver og frisk timian.
Trinn 3
Plasser potetene på et stekebrett kledd med bakepapir. Pensle potetene med den smeltede smørblandingen. Stek i 25 minutter på 180 °C i forvarmet ovn.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Fest spiraliseringstilbehøret utstyrt med kuttekniven (liten kjerne) til kjøkkenmaskinen. Fest potetene og spiraliser dem på hastighet 2.
Trinn 2
Bland det smeltede smøret med svart pepper, salt, hvitløkspulver og frisk timian.
Trinn 3
Plasser potetene på et stekebrett kledd med bakepapir. Pensle potetene med den smeltede smørblandingen. Stek i 25 minutter på 180 °C i forvarmet ovn.