Forrige side
Raskt og enkelt

Tortilla de patatas

Hovedretter

Denne tradisjonelle spanske retten henter frem solrike minner på et øyeblikk.

Begynn å lage mat

Detaljer

5

Ingredienser

7

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

4'

Tilberedelse

24'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 1poteter
  • 1/3løk
  • 66 golivenolje
  • 2egg
  • 1/3 tssalt
  • 2poteter
  • 2/3løk
  • 138 mlolivenolje
  • 4egg
  • 2/3 tssalt
  • 3poteter
  • 1løk
  • 200 mlolivenolje
  • 5egg
  • 1 tssalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest foodprosessortilbehøret med raspeskiven til kjøkkenmaskinen. Skyv løken gjennom på hastighet 6.

  • Trinn 2

    Skrell potetene. Fest kutteskiven på foodprosessortilbehøret, og kutt potetene på hastighet 6.

  • Trinn 3

    Varm oljen på middels varme i en stor stekepanne. Tilsett løken og stek den til den til den er myk og lett karamellisert. Tilsett poteter til stekepannen og stek i 10 minutter til de er gjennomstekte.

  • Trinn 4

    Knus eggene i en bolle. Tilsett salt og varme poteter, og bland alt forsiktig sammen. Dekk til med et håndkle og la hvile i 10 minutter.

  • Trinn 5

    Legg blandingen over i en liten stekepanne.

  • Trinn 6

    Stek på middels varme til sidene og toppen akkurat har stivnet og bunnen er lett gyldenbrun. Vend tortillaen med en stor stekespade.

  • Trinn 7

    Stek på den andre siden i 3–4 minutter, eller til den er gyllenbrun over det hele, og akkurat gjennomstekt. Skyv over på en tallerken før servering.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Tortilla de patatas

Trinn 1

Fest foodprosessortilbehøret med raspeskiven til kjøkkenmaskinen. Skyv løken gjennom på hastighet 6.

Trinn 2

Skrell potetene. Fest kutteskiven på foodprosessortilbehøret, og kutt potetene på hastighet 6.

Trinn 3

Varm oljen på middels varme i en stor stekepanne. Tilsett løken og stek den til den til den er myk og lett karamellisert. Tilsett poteter til stekepannen og stek i 10 minutter til de er gjennomstekte.

Trinn 4

Knus eggene i en bolle. Tilsett salt og varme poteter, og bland alt forsiktig sammen. Dekk til med et håndkle og la hvile i 10 minutter.

Trinn 5

Legg blandingen over i en liten stekepanne.

Trinn 6

Stek på middels varme til sidene og toppen akkurat har stivnet og bunnen er lett gyldenbrun. Vend tortillaen med en stor stekespade.

Trinn 7

Stek på den andre siden i 3–4 minutter, eller til den er gyllenbrun over det hele, og akkurat gjennomstekt. Skyv over på en tallerken før servering.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.