Forrige side
Sunt

Tropisk frokostbolle

Ha kokosmelk, appelsiner, kokosnøttolje, limeskall, kardemomme og gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (dersom du bruker det) i beholderen på din KitchenAid® Power Plus® blender, blokker lokket, og kjør på høy hastighet i ca. 30 sekunder, til blandingen er helt glatt og godt blandet.

Begynn å lage mat

Verktøy

Detaljer

14

Ingredienser

5

Slik gjør du

Ingredienser

  • 120 mlkokosmelk i boks
  • 2middels store appelsiner, skrellet og uten steiner
  • 1 spiseskjesmeltet kokosnøttolje
  • 1 teskjefint raspet limeskall
  • 1 1/2 spiseskjesaft av fersk lime
  • 1/4 teskjemalt kardemomme
  • 320 gfrossen mango
  • 1frossen banan i skiver
  • 30gfrossen rå blomkål
  • 2spiseskjeer goji-bær
  • 1teskje probiotisk pulver (to åpnede kapsel)
  • 160goppkuttet fersk ananas, papaya eller 1 oppkuttet banan
  • 15gkokosflak
  • 2spiseskjeer avskallede hampfrø
Lag det nå
  • Skritt 1

    Ha kokosmelk, appelsiner, kokosnøttolje, limeskall, kardemomme og gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (dersom du bruker det) i beholderen på din KitchenAid® Power Plus® blender, blokker lokket, og kjør på høy hastighet i ca. 30 sekunder, til blandingen er helt glatt og godt blandet.

  • Skritt 2

    Skrap nedover sidene av blenderbeholderen med den fleksible siden av stamperen.

  • Skritt 3

    Ha i frossen mango og banan, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

  • Skritt 4

    Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre frukten gjennom knivbladene slik at frukten blit glatt, men fortsatt holder seg frossen. (Konsistensen skal være tykk, som for frossen sorbet).

  • Skritt 5

    Bruk spatelent med myk ende, og ha den frosne blandingen i to frokostboller. Ha over oppkåret frukt, raspet kokosnøtt og hampfrø. Nytes med en gang.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Tropisk frokostbolle

Skritt 1

Ha kokosmelk, appelsiner, kokosnøttolje, limeskall, kardemomme og gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (dersom du bruker det) i beholderen på din KitchenAid® Power Plus® blender, blokker lokket, og kjør på høy hastighet i ca. 30 sekunder, til blandingen er helt glatt og godt blandet.

Skritt 2

Skrap nedover sidene av blenderbeholderen med den fleksible siden av stamperen.

Skritt 3

Ha i frossen mango og banan, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.

Skritt 4

Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre frukten gjennom knivbladene slik at frukten blit glatt, men fortsatt holder seg frossen. (Konsistensen skal være tykk, som for frossen sorbet).

Skritt 5

Bruk spatelent med myk ende, og ha den frosne blandingen i to frokostboller. Ha over oppkåret frukt, raspet kokosnøtt og hampfrø. Nytes med en gang.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.