Ingredienser
Skritt 1
Ha kokosmelk, appelsiner, kokosnøttolje, limeskall, kardemomme og gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (dersom du bruker det) i beholderen på din KitchenAid® Power Plus® blender, blokker lokket, og kjør på høy hastighet i ca. 30 sekunder, til blandingen er helt glatt og godt blandet.
Skritt 2
Skrap nedover sidene av blenderbeholderen med den fleksible siden av stamperen.
Skritt 3
Ha i frossen mango og banan, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.
Skritt 4
Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre frukten gjennom knivbladene slik at frukten blit glatt, men fortsatt holder seg frossen. (Konsistensen skal være tykk, som for frossen sorbet).
Skritt 5
Bruk spatelent med myk ende, og ha den frosne blandingen i to frokostboller. Ha over oppkåret frukt, raspet kokosnøtt og hampfrø. Nytes med en gang.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Skritt 1
Ha kokosmelk, appelsiner, kokosnøttolje, limeskall, kardemomme og gojibær, frossen blomkål og probiotisk pulver (dersom du bruker det) i beholderen på din KitchenAid® Power Plus® blender, blokker lokket, og kjør på høy hastighet i ca. 30 sekunder, til blandingen er helt glatt og godt blandet.
Skritt 2
Skrap nedover sidene av blenderbeholderen med den fleksible siden av stamperen.
Skritt 3
Ha i frossen mango og banan, blokker lokket, fjern lukehetten i midten, og før inn stamperen.
Skritt 4
Hold stamperen på plass med et fast grep, og bruk maskinen på variabel hastighet 11 i mellom 20 til 30 sekunder, mens du bruker stamperen til å føre frukten gjennom knivbladene slik at frukten blit glatt, men fortsatt holder seg frossen. (Konsistensen skal være tykk, som for frossen sorbet).
Skritt 5
Bruk spatelent med myk ende, og ha den frosne blandingen i to frokostboller. Ha over oppkåret frukt, raspet kokosnøtt og hampfrø. Nytes med en gang.