Lett, luftig og ostete vannbakkels er for den perfekte munnfullen kombinert med et glass vin eller champagne.
Ingredienser
Trinn 0
Denne oppskriften gir 15 vannbakkelser.
Trinn 1
Smelt smøret i vann på middels varme. Rør inn melet med en treskje til det blir en myk deig.
Trinn 2
Tilsett eggene én om gangen mens du blander deigen på høy hastighet.
Trinn 3
Rør inn timian, sort pepper, ost og hvitløk.
Trinn 4
Overfør deigen til en sprøytepose og sprøyt vannbakkelsdeigen ut et stekebrett med bakepapir.
Trinn 5
Trykk ned vannbakkelsene med en våt finger slik at de kommer ut av ovnen helt runde.
Trinn 6
Pensle vannbakkelsene med et pisket egg og dryss fersk revet ost på troppen.
Trinn 7
Stek i 15 minutter på 190 grader i en forvarmet ovn. La de avkjøles på en rist.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 0
Denne oppskriften gir 15 vannbakkelser.
Trinn 1
Smelt smøret i vann på middels varme. Rør inn melet med en treskje til det blir en myk deig.
Trinn 2
Tilsett eggene én om gangen mens du blander deigen på høy hastighet.
Trinn 3
Rør inn timian, sort pepper, ost og hvitløk.
Trinn 4
Overfør deigen til en sprøytepose og sprøyt vannbakkelsdeigen ut et stekebrett med bakepapir.
Trinn 5
Trykk ned vannbakkelsene med en våt finger slik at de kommer ut av ovnen helt runde.
Trinn 6
Pensle vannbakkelsene med et pisket egg og dryss fersk revet ost på troppen.
Trinn 7
Stek i 15 minutter på 190 grader i en forvarmet ovn. La de avkjøles på en rist.