Forrige side
Sunn mat

Vegan grønn fettuccine med gresskarfrø, brokkoli og olivensaus

Fest sitruspressen til kjøkkenmaskinen. Skyv persille gjennom innmatingsrøret og skill ut juicen. Sett til side.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Pastaplaterulle

Pastaplaterulle

Fettuccinekutter

Fettuccinekutter

Detaljer

11

Ingredienser

11

Slik gjør du

Tid

40'

Forberedning

8'

Tilberedelse

48'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 200 ghvetemel
  • 2egg
  • 50 gpersille
  • 200 gbrokkolitips
  • 50 ggrønne oliven i saltlake
  • 50 grevet parmesanost
  • 15 gmerian
  • 2 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 50 glettstekte gresskarfrø
  • 400 ghvetemel
  • 3egg
  • 100 gpersille
  • 400 gbrokkolitips
  • 100 ggrønne oliven i saltlake
  • 100 grevet parmesanost
  • 30 gmerian
  • 4 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 100 glettstekte gresskarfrø
  • 150 ghvetemel
  • 600 gegg
  • 150 gpersille
  • 150 gbrokkolitips
  • 45 ggrønne oliven i saltlake
  • 6 ssrevet parmesanost
  • 30 gmerian
  • 4 ssekstra virgin olivenolje
  • -salt
  • -malt pepper
  • 150 glettstekte gresskarfrø
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest sitruspressen til kjøkkenmaskinen. Skyv persille gjennom innmatingsrøret og skill ut juicen. Sett til side.

  • Trinn 2

    Tilsett egg, persillejuice, mel og 1/3 ts salt i miksebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

  • Trinn 3

    Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

  • Trinn 4

    Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

  • Trinn 5

    Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

  • Trinn 6

    Kjør pastaen gjennom pastamaskinen med en hånd og hold på pastaen med den andre når den kommer gjennom kutteren.

  • Trinn 7

    Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.

  • Trinn 8

    Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.

  • Trinn 9

    Skjær opp brokkolien, legg i vann og kok i 3 minutter. Tilsett pastaen i vannet med brokkoli og fortsett å koke i 3 minutter.

  • Trinn 10

    Tøm godt av alt vann, hell over i en stor bolle og tilsett oliven og merian, olivenolje og revet ost. Bland godt, dryss over noen gresskarfrø og server straks.

  • TIPS

    For grønn? Tilsett cherrytomater sammen med brokkoli i kokende vann.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Vegan grønn fettuccine med gresskarfrø, brokkoli og olivensaus

Trinn 1

Fest sitruspressen til kjøkkenmaskinen. Skyv persille gjennom innmatingsrøret og skill ut juicen. Sett til side.

Trinn 2

Tilsett egg, persillejuice, mel og 1/3 ts salt i miksebollen. Fest bolle og deigkrok til kjøkkenmaskinen og sett hastighet på 2. Kna i 2-3 minutter Tilsett 2-3 ss vann hvis deigen er for tørr, en skje av gangen.

Trinn 3

Hell deigen ut av bollen og kutt i fire stykker. Ta et stykke og klapp det flatt i hånden til et rektangulært stykke. Dekk de andre stykkene med plastfolie så de holder seg myke. .

Trinn 4

Fest pastatilsatsen til kjøkkenmaskinen og sett på tykkelse 1. Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 2 og kjør pastadeigen gjennom pastamaskinen. Brett deigen i to og kjør igjennom på nytt. Gjenta dette flere ganger til deigen er myk.

Trinn 5

Dryss litt mel på hver side av deigen, sett tykkelsen til 3 og kjør deigen gjennom pastarullen. Gjør det samme på tykkelse 4

Trinn 6

Kjør pastaen gjennom pastamaskinen med en hånd og hold på pastaen med den andre når den kommer gjennom kutteren.

Trinn 7

Legg fettucinien flatt på et håndkle og dryss over litt mel mens den tørker i noen minutter, eller bruk KitchenAid Pasta tørkehylle.

Trinn 8

Kok opp litt saltet vann i en stor panne mens pastaen tørker.

Trinn 9

Skjær opp brokkolien, legg i vann og kok i 3 minutter. Tilsett pastaen i vannet med brokkoli og fortsett å koke i 3 minutter.

Trinn 10

Tøm godt av alt vann, hell over i en stor bolle og tilsett oliven og merian, olivenolje og revet ost. Bland godt, dryss over noen gresskarfrø og server straks.

TIPS

For grønn? Tilsett cherrytomater sammen med brokkoli i kokende vann.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.