Forrige side
Sunn mat

Vegan kikertburger

Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret.

Begynn å lage mat

Verktøy

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Kjøttkvern

Kjøttkvern

Matebrett

Matebrett

Detaljer

8

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

15'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 200 gkikerter
  • 1/2sjalottløk
  • 1 sspotetstivelse
  • 10 gpersille
  • 50 gbrødkrutonger
  • 50 ggresk yogurt
  • 2 ssekstra virgin olivenolje
  • 1 klypesalt
  • 400 gkikerter
  • 1sjalottløk
  • 2 sspotetstivelse
  • 20 gpersille
  • 100 gbrødkrutonger
  • 100 ggresk yogurt
  • 4 ssekstra virgin olivenolje
  • 1/3 tssalt
  • 600 gkikerter
  • 2sjalottløk
  • 3 sspotetstivelse
  • 30 gpersille
  • 150 gbrødkrutonger
  • 150 ggresk yogurt
  • 6 ssekstra virgin olivenolje
  • 1/2 tssalt
Lag det nå
  • Trinn 1

    Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

  • Trinn 2

    Miks kikerter, sjalottløk, persille, salt og potetstivelse i en bolle. Bland godt.

  • Trinn 3

    Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3.

  • Trinn 4

    Hell blandingen i innmatingsrøret, og dytt med matpressen for å male det opp.

  • Trinn 5

    Form til 4 boller med en isskje

  • Trinn 6

    Klapp bollene flate og dypp i brødkrutonger

  • Trinn 7

    Plasser burgerne på et bakebrett, hell over litt olje og stek i en forhåndsvarmet ovn ved 200°C i 15 minutter.

  • Trinn 8

    Server med gresk yoghurt som dip.

  • TIPS

    Server som en ekte burger, i et hamburgerbrød med tomat- og løkskiver, sylteagurk og ketchup.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Vegan kikertburger

Trinn 1

Fest den fine maleplaten til matkvernen og monter på kjøkkenmaskinen. Plasser matbrettet på toppen og en middels stor bolle under tilbehøret

Trinn 2

Miks kikerter, sjalottløk, persille, salt og potetstivelse i en bolle. Bland godt.

Trinn 3

Sett kjøkkenmaskinen på hastighet 3.

Trinn 4

Hell blandingen i innmatingsrøret, og dytt med matpressen for å male det opp.

Trinn 5

Form til 4 boller med en isskje

Trinn 6

Klapp bollene flate og dypp i brødkrutonger

Trinn 7

Plasser burgerne på et bakebrett, hell over litt olje og stek i en forhåndsvarmet ovn ved 200°C i 15 minutter.

Trinn 8

Server med gresk yoghurt som dip.

TIPS

Server som en ekte burger, i et hamburgerbrød med tomat- og løkskiver, sylteagurk og ketchup.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.