Trinn 1
Sett den vendbare raspe-/kutteskiven (raspesiden) i foodprosessoren, og rasp løken på hastighet 2.
Trinn 2
Endre hastigheten til 1 og rasp den grønne paprikaen. Legg det til side.
Trinn 3
Sett kniven i foodprosessoren. Tilsett bønner, juice fra en lime, olivenolje, røkt paprika, malt spisskummen, salt og pepper.
Trinn 4
Bland på hastighet 2 i omtrent 30 sekunder til du får en blanding med konsistens som en grov mos. Hell blandingen over i en skål.
Trinn 5
Tilsett grønn paprika, løk og havrepulver. Bland med hendene.
Trinn 6
Smør hendene og form burgerne.
Trinn 7
Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i forvarmet ovn på 180 °C i 30 minutter (15 minutter på hver side).
Trinn 8
Server på hamburgerbrød med ruccolasalat, tomatskiver, sylteagurk, rødløk og chipotle-saus.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Sett den vendbare raspe-/kutteskiven (raspesiden) i foodprosessoren, og rasp løken på hastighet 2.
Trinn 2
Endre hastigheten til 1 og rasp den grønne paprikaen. Legg det til side.
Trinn 3
Sett kniven i foodprosessoren. Tilsett bønner, juice fra en lime, olivenolje, røkt paprika, malt spisskummen, salt og pepper.
Trinn 4
Bland på hastighet 2 i omtrent 30 sekunder til du får en blanding med konsistens som en grov mos. Hell blandingen over i en skål.
Trinn 5
Tilsett grønn paprika, løk og havrepulver. Bland med hendene.
Trinn 6
Smør hendene og form burgerne.
Trinn 7
Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i forvarmet ovn på 180 °C i 30 minutter (15 minutter på hver side).
Trinn 8
Server på hamburgerbrød med ruccolasalat, tomatskiver, sylteagurk, rødløk og chipotle-saus.