Forrige side
Raskt og enkelt

Veganburgere med svarte bønner

Vegetarmat

Smakfull, fast og helt nydelig veganburger med svarte bønner.

Begynn å lage mat

Detaljer

10

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

10'

Forberedning

30'

Tilberedelse

40'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 200 gsvarte bønner, skylt og tørket
  • 1/2lime
  • 1/2 ssolivenolje
  • 1/2 tsrøkt paprika
  • 1/2 tsmalt spisskummen
  • 1/4 tssalt
  • 1/8 tspepper
  • 1/4løk
  • 1/4grønn paprika
  • 1/2 ssfine havregryn
  • 400 gsvarte bønner, skylt og tørket
  • 1lime
  • 1 ssolivenolje
  • 1 tsrøkt paprika
  • 1 tsmalt spisskummen
  • 1/2 tssalt
  • 1/4 tspepper
  • 1/2løk
  • 1/2grønn paprika
  • 1 ssfine havregryn
  • 600 gsvarte bønner, skylt og tørket
  • 1.5lime
  • 1,5 ssolivenolje
  • 1,5 tsrøkt paprika
  • 1,5 tsmalt spisskummen
  • 3/4 tssalt
  • 3/8 tspepper
  • 3/4løk
  • 3/4grønn paprika
  • 1,5 ssfine havregryn
Lag det nå
  • Trinn 1

    Sett den vendbare raspe-/kutteskiven (raspesiden) i foodprosessoren, og rasp løken på hastighet 2.

  • Trinn 2

    Endre hastigheten til 1 og rasp den grønne paprikaen. Legg det til side.

  • Trinn 3

    Sett kniven i foodprosessoren. Tilsett bønner, juice fra en lime, olivenolje, røkt paprika, malt spisskummen, salt og pepper.

  • Trinn 4

    Bland på hastighet 2 i omtrent 30 sekunder til du får en blanding med konsistens som en grov mos. Hell blandingen over i en skål.

  • Trinn 5

    Tilsett grønn paprika, løk og havrepulver. Bland med hendene.

  • Trinn 6

    Smør hendene og form burgerne.

  • Trinn 7

    Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i forvarmet ovn på 180 °C i 30 minutter (15 minutter på hver side).

  • Trinn 8

    Server på hamburgerbrød med ruccolasalat, tomatskiver, sylteagurk, rødløk og chipotle-saus.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Veganburgere med svarte bønner

Trinn 1

Sett den vendbare raspe-/kutteskiven (raspesiden) i foodprosessoren, og rasp løken på hastighet 2.

Trinn 2

Endre hastigheten til 1 og rasp den grønne paprikaen. Legg det til side.

Trinn 3

Sett kniven i foodprosessoren. Tilsett bønner, juice fra en lime, olivenolje, røkt paprika, malt spisskummen, salt og pepper.

Trinn 4

Bland på hastighet 2 i omtrent 30 sekunder til du får en blanding med konsistens som en grov mos. Hell blandingen over i en skål.

Trinn 5

Tilsett grønn paprika, løk og havrepulver. Bland med hendene.

Trinn 6

Smør hendene og form burgerne.

Trinn 7

Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i forvarmet ovn på 180 °C i 30 minutter (15 minutter på hver side).

Trinn 8

Server på hamburgerbrød med ruccolasalat, tomatskiver, sylteagurk, rødløk og chipotle-saus.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.