Forrige side
Sunt

Vegansk sjokoladepai

Dessert

Du hadde aldri gjettet at denne sjokoladepaien også kan serveres til veganervennene dine.

Begynn å lage mat

Detaljer

10

Ingredienser

9

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

15'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 83,3 gveganske cookies
  • 2 ssvegansk smør, smeltet
  • 100 mlkokoskrem
  • 2/3 spiseskjelønnesirup
  • 66,7 gvegansk mørk sjokolade
  • 50 mlkikertvann
  • en klypesalt
  • 1/3 spiseskjesitronsaft
  • 40 gstrøsukker
  • 1/6 tsvaniljebønnepulver
  • 166,7 gveganske cookies
  • 4 ssvegansk smør, smeltet
  • 200 mlkokoskrem
  • 1,3 sslønnesirup
  • 133,3 gvegansk mørk sjokolade
  • 100 mlkikertvann
  • en klypesalt
  • 2/3 spiseskjesitronsaft
  • 80 gstrøsukker
  • 1/3 tsvaniljebønnepulver
  • 250 gveganske cookies
  • 6 ssvegansk smør, smeltet
  • 300 mlkokoskrem
  • 2 sslønnesirup
  • 200 gvegansk mørk sjokolade
  • 150 mlkikertvann
  • en klypesalt
  • 1 spiseskjesitronsaft
  • 120 gstrøsukker
  • 1/2 tsvaniljebønnepulver
Lag det nå
  • Trinn 1

    Ha cookiesene i en foodprosessor utstyrt med en flerbrukskniv. Smuldre cookiesene på hastighet 2. Tilsett det smeltede veganske smøret mens foodprosessoren er i gang.

  • Trinn 2

    Ha blandingen (som ser ut som våt sand) i en paiform, og trykk den ned med baksiden av en skje.

  • Trinn 3

    Stek i 11 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn.

  • Trinn 4

    Ha kokoskrem og lønnesirup i en kjele på middels varme.

  • Trinn 5

    Ha sjokoladen i en bolle.

  • Trinn 6

    Hell den varme kremen og vaniljebønnepulveret over sjokoladen, og rør til all sjokoladen er smeltet. Hell sjokoladeblandingen over paibunnen.

  • Trinn 7

    La det stå i kjøleskap i 4 timer.

  • Trinn 8

    Ha kikkertvann, salt og sitronjuice i en bolle til en kjøkkenmaskin med ballongvisp. Miks på hastighet 10. Tilsett sukkeret gradvis, og miks til det danner seg stive topper.

  • Trinn 9

    Spre marengsen over paien, og karamelliser sukkeret med en brenner.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Vegansk sjokoladepai

Trinn 1

Ha cookiesene i en foodprosessor utstyrt med en flerbrukskniv. Smuldre cookiesene på hastighet 2. Tilsett det smeltede veganske smøret mens foodprosessoren er i gang.

Trinn 2

Ha blandingen (som ser ut som våt sand) i en paiform, og trykk den ned med baksiden av en skje.

Trinn 3

Stek i 11 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn.

Trinn 4

Ha kokoskrem og lønnesirup i en kjele på middels varme.

Trinn 5

Ha sjokoladen i en bolle.

Trinn 6

Hell den varme kremen og vaniljebønnepulveret over sjokoladen, og rør til all sjokoladen er smeltet. Hell sjokoladeblandingen over paibunnen.

Trinn 7

La det stå i kjøleskap i 4 timer.

Trinn 8

Ha kikkertvann, salt og sitronjuice i en bolle til en kjøkkenmaskin med ballongvisp. Miks på hastighet 10. Tilsett sukkeret gradvis, og miks til det danner seg stive topper.

Trinn 9

Spre marengsen over paien, og karamelliser sukkeret med en brenner.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.