Trinn 1
Ha cookiesene i en foodprosessor utstyrt med en flerbrukskniv. Smuldre cookiesene på hastighet 2. Tilsett det smeltede veganske smøret mens foodprosessoren er i gang.
Trinn 2
Ha blandingen (som ser ut som våt sand) i en paiform, og trykk den ned med baksiden av en skje.
Trinn 3
Stek i 11 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn.
Trinn 4
Ha kokoskrem og lønnesirup i en kjele på middels varme.
Trinn 5
Ha sjokoladen i en bolle.
Trinn 6
Hell den varme kremen og vaniljebønnepulveret over sjokoladen, og rør til all sjokoladen er smeltet. Hell sjokoladeblandingen over paibunnen.
Trinn 7
La det stå i kjøleskap i 4 timer.
Trinn 8
Ha kikkertvann, salt og sitronjuice i en bolle til en kjøkkenmaskin med ballongvisp. Miks på hastighet 10. Tilsett sukkeret gradvis, og miks til det danner seg stive topper.
Trinn 9
Spre marengsen over paien, og karamelliser sukkeret med en brenner.
Våre mest populære retter
Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.
Trinn 1
Ha cookiesene i en foodprosessor utstyrt med en flerbrukskniv. Smuldre cookiesene på hastighet 2. Tilsett det smeltede veganske smøret mens foodprosessoren er i gang.
Trinn 2
Ha blandingen (som ser ut som våt sand) i en paiform, og trykk den ned med baksiden av en skje.
Trinn 3
Stek i 11 minutter på 180 °C i en forvarmet ovn.
Trinn 4
Ha kokoskrem og lønnesirup i en kjele på middels varme.
Trinn 5
Ha sjokoladen i en bolle.
Trinn 6
Hell den varme kremen og vaniljebønnepulveret over sjokoladen, og rør til all sjokoladen er smeltet. Hell sjokoladeblandingen over paibunnen.
Trinn 7
La det stå i kjøleskap i 4 timer.
Trinn 8
Ha kikkertvann, salt og sitronjuice i en bolle til en kjøkkenmaskin med ballongvisp. Miks på hastighet 10. Tilsett sukkeret gradvis, og miks til det danner seg stive topper.
Trinn 9
Spre marengsen over paien, og karamelliser sukkeret med en brenner.