Forrige side
Sunt

Veganske muffins

Dessert

Alle kommer til å like disse deilige veganske muffinsene.

Begynn å lage mat

Detaljer

12

Ingredienser

8

Slik gjør du

Tid

20'

Forberedning

22'

Tilberedelse

42'

Total

Ingredienser

Hvor mange porsjoner?

  • 50 ghvetemel
  • 1/6 tssalt
  • 1/6 tsbakepulver
  • 1/12 tsvaniljepulver
  • 1/12 tsnatron
  • 63,3 mlmandelmelk
  • 43,3 gstrøsukker
  • 1 spiseskjevegetabilsk olje
  • 38,3 gvegansk smør
  • 146,7 gmelis
  • 1/3 tsvaniljeekstrakt
  • 1tørket roseknopp, knust
  • 100 ghvetemel
  • 1/3 tssalt
  • 1/3 tsbakepulver
  • 1/6 tsvaniljepulver
  • 1/6 tsnatron
  • 126,7 mlmandelmelk
  • 86,7 gstrøsukker
  • 2 ssvegetabilsk olje
  • 76,7 gvegansk smør
  • 293,3 gmelis
  • 2/3 tsvaniljeekstrakt
  • 2tørket roseknopp, knust
  • 150 ghvetemel
  • 1/2 tssalt
  • 1/2 tsbakepulver
  • 1/4 tsvaniljepulver
  • 1/4 tsnatron
  • 190 mlmandelmelk
  • 130 gstrøsukker
  • 3 ssvegetabilsk olje
  • 115 gvegansk smør
  • 440 gmelis
  • 1 tsvaniljeekstrakt
  • 3tørket roseknopp, knust
Lag det nå
  • Trinn 1

    Slik lager du muffinsene: Koble sikt- og vekttilbehøret til kjøkkenmaskinen. Sikt mel, salt, bakepulver, vaniljepulver og natron i bollen til kjøkkenmaskinen på hastighet 4. Sett til siden.

  • Trinn 2

    Ha mandelmelk, sukker og vegetabilsk olje i en annen bolle til en kjøkkenmaskin utstyrt med en ballongvisp. Miks på hastighet 6 i 4 minutter. Reduser hastigheten til 4, og tilsett den siktede melblandingen gradvis med skje.

  • Trinn 3

    Fordel røren i 10 muffinsformer. Stek i 22 minutter på 175 °C.

  • Trinn 4

    La de kjøle seg helt ned, og plasser dem på en rist.

  • Trinn 5

    Slik lager du glasuren: Fest ballongvispen på kjøkkenmaskinen, og ha det veganske smøret i bollen. Miks på hastighet 2, og tilsett melisen gradvis med skje.

  • Trinn 6

    Tilsett vaniljeekstrakten. Øk hastigheten til 10, og pisk i 5 minutter til glasuren er lys og luftig.

  • Trinn 7

    Ha glasuren i en sprøytepose, og sprøyt glasuren på muffinsene.

  • Trinn 8

    Avslutt med et dryss av de tørkede roseknoppene.

Våre mest populære retter

Del gleden over disse velprøvde oppskriftene som frister smaksløkene. De er elsket av hobbykokker, og du vil nesten ha like stor glede av de fornøyde smilene rundt spisebordet som av de deilige smakene.

Hold deg oppdatert

Abonner på nyhetsbrevet vårt og få inspirasjon til deilige middagsretter, nyttige tips og lokkende KitchenAid-tilbud.

REGISTRER DEG

Jeg forstår og samtykker i innholdet i Privacy Notice og:


Jeg samtykker i å motta tilpasset markedsføringskommunikasjon knyttet til KitchenAid og andre merker fra Whirlpool Corporation.

Veganske muffins

Trinn 1

Slik lager du muffinsene: Koble sikt- og vekttilbehøret til kjøkkenmaskinen. Sikt mel, salt, bakepulver, vaniljepulver og natron i bollen til kjøkkenmaskinen på hastighet 4. Sett til siden.

Trinn 2

Ha mandelmelk, sukker og vegetabilsk olje i en annen bolle til en kjøkkenmaskin utstyrt med en ballongvisp. Miks på hastighet 6 i 4 minutter. Reduser hastigheten til 4, og tilsett den siktede melblandingen gradvis med skje.

Trinn 3

Fordel røren i 10 muffinsformer. Stek i 22 minutter på 175 °C.

Trinn 4

La de kjøle seg helt ned, og plasser dem på en rist.

Trinn 5

Slik lager du glasuren: Fest ballongvispen på kjøkkenmaskinen, og ha det veganske smøret i bollen. Miks på hastighet 2, og tilsett melisen gradvis med skje.

Trinn 6

Tilsett vaniljeekstrakten. Øk hastigheten til 10, og pisk i 5 minutter til glasuren er lys og luftig.

Trinn 7

Ha glasuren i en sprøytepose, og sprøyt glasuren på muffinsene.

Trinn 8

Avslutt med et dryss av de tørkede roseknoppene.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.