5KHM9212EAC - 859790101000

4 farger tilgjengelig, Kremhvit

Guarantee_2Y

DIGITAL HÅNDMIKSER 5KHM9212

Gjør hvert måltid til et mesterverk med KitchenAid digital håndmikser med 9 hastigheter. Et spekter av ni hastigheter gir deg flere kreative muligheter: lave hastigheter er ideelle for å røre delikate sauser eller milkshaker uten å sprute. I høyere hastigheter kan du røre tung deig og tykk røre. Bruk topphastigheten for pisking og perfekt stive eggehviter. Den digitale håndmikseren er lillebroren til den klassiske Kitchen Aid-kjøkkenmaskinen: Den passer spesielt godt til travle kokker, eller de med begrenset benkeplass på kjøkkenet. Les mer... Det mindre formatet gir store resultater: fra lekre hverdagsretter til forseggjort selskapsmat. Du kan også se frem til robust KitchenAid-kvalitet. Den er laget i USA med en kraftig DC-motor (85 watt), kombinert med en digital LED-skjerm for presisjon og styrke. Et fullstendig utvalg av medfølgende tilleggsutstyr betyr at du kan gi deg i kast med ethvert bakverk. To turbovisper i rustfritt stål følger med som standard. Disse er velegnet for tung røre eller større mengder. Enda fire ekstra utstyrsdeler følger med: to eltekroker, en ballongvisp med 16 tråder, blandestav og en beskyttende bomullspose for oppbevaring. Velg mellom fire klassiske farger: Rød, Sort, Kremhvit eller Contour silver. Med sine 1,1 kilo og et mykt håndtak er håndmikseren lett og komfortabel nok til å mikse med én hånd. En dreibar ledning gir ekstra fleksibilitet ved at du står fritt til å bevege deg mens du mikser. Skaff deg et nytt tilskudd til KitchenAid-familien, eller ta imot et uunnværlig nytt redskap som gjør deg mer kreativ på kjøkkenet. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KHM9212

Tekniske Spesifikasjoner

Håndmikser spenning 85
Laderfrekvens 50/60
Laderens spenning 220-400
Knivhodenes hastighet i o/min (min.–maks.) 100-2300
Max. rotation speed 1300
Materiale hoveddel Plastic
Kabellengde 153
Produktets høyde 150
Produktets bredde (mm) 80
Produktets dybde (mm) 200
Det emballerte produktets høyde 210
Det emballerte produktets bredde (mm) 135
Det emballerte produktets dybde 235
Bruttovekt (kg) 1.7
Nettovekt 1.4

Håndmiksere

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.