KOSCX 45600 - 851344601900

Ren autentisk smak

Damptilberedning er den perfekte måten å tilberede sunne, lette retter på. Du trenger bare å velge ingrediensene og legge dem i det spesialdesignede dampbrettet. Dampen tilbereder maten jevnt ved mindre enn 100°C for å bevare alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Kjøtt, fisk og grønnsaker bevarer sine originale farger og teksturer.

Spis sunnere og bedre!

Matlaging med damp er ideelt for tilberedning av deilige, lette og sunne retter fordi ingen ekstra olje, fett eller krydder er nødvendig.

Spesialfunksjoner

Kitchen Aid dampovn er den beste veien til profesjonell tilberedning med høy presisjon og maksimal kontroll.

Assistert matlaging

Denne smarte funksjonen har en meny med programmerte oppskrifter som vises ved et tastetrykk. Pure Steam ovnen har 31 spennende retter å velge mellom. På denne måten kan du enkelt lage dine favorittretter og være trygg på at KitchenAid sørger for perfekt resultat.

Tilberedning av yoghurt

En simpel auto-funksjon for enkel tilberedning av hjemmelaget yoghurt med bare ett enkelt klikk

Heving av deig

Takket være dampmiljøet som kommer fra den varme dampen vil alle kaker og brød som inneholder gjær få bedre struktur for bedre resultater.

Konservering

Den ideelle funksjonen når du vil tilberede glass med syltet frukt eller grønnsaker. Funksjonen kan også brukes til sterilisering av glass og krukker

INKLUDERT TILBEHØR

Temperaturmåler

Den lar deg måle den nøyaktige kjernetemperaturen i maten under matlagingen. Den slår seg av automatisk når den perfekte temperaturen er nådd.

1 Ovnsrist og 1 Stekebrett

Ovnsristene tilbereder mat med riktig luftsirkulasjon. Stekebrettene kan anvendes til å plassere all slags mat på eller til å sette ildfaste skåler eller fat på.

Svamp

Under intens bruk eller når det er en høy luftfuktighet kan det være nyttig å bruke svampen til å fjerne resterende fukt fra bunnen av ovnsrommet.

Dryppbakke

Denne settes inn nederst i ovnen til oppsamling av kondensdråper fra brettet over. Den kan også brukes under multinivå-modus.

BLI INSPIRERT AV OPPSKRIFTENE VÅRE

Sjøtunge, sjøkreps og røkt lakseterrin

DAMPOVN 45 CM KOSCX 45600

Med anti-fingeravtrykk teknologi som holder apparatene flotte og fri for fingeravtrykk og enkel rengjøring. Profesjonell ytelse, ikonisk design og kvalitetene du er vant til.

Det er nesten som magi, vannet blir til damp og dette fascinerer de av oss som er i stand til å se poesi helt uventede steder. KitchenAid dampovnen er, takket være de mange funksjonene, akkurat hva poesi er – den kombinerer kreativitet med innovasjon for nye opplevelser innen matlaging.
Dampfunksjonen som genereres av en koker på siden av ovnen omfavner maten som en sky – en helt ny smak til dine lilla asparges med reker. Les mer... Tid for en sunn og næringsrik flott risotto!
Oppdag også Sous-vide oppskrifter: oppskrifter for Sous-Vide-matlaging er en multifunksjon som består av 10 innstillinger som du kan eksperimentere med for ny og spennende mat.
Og takket være ventilatoren kan KitchenAid kombidampovnen også kombinere damp og varmluft for tilberedning av herlige retter, perfekt stekt innvendig og saftig og mørt på innsiden. Med fire nivåer av dampinjeksjon har du alltid full kontroll. I tillegg kommer den svarte rustfrie stål kombi-ovnen med en temperaturmåler. Kjernetemperaturen i maten vil være synlig på det digitale display på ovnen når du har valgt den ønskede temperaturen vil din KitchenAid dampovn holde samme temperatur med absolutt presisjon hvilket er nødvendig hvis du vil lage enestående coq au vin for eksempel.

. Lukk

Spesifikasjoner


TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Bredde på produkt. 595
Bredde på pakket produkt. 668
Dybde på produkt. 537
Dybde av pakket produkt. 688
Høyde på produktet. 455
Høyde på pakket produkt. 585
Nettovekt (kg) 31
Bruttovekt (kg) 34
Sikring (A) 10
Tilkoblingskabelens lengde (cm) 125
Maksimal nisjehøyde. 460
Minimum nisjebredde. 568
Minimum nisjehøyde. 460
Maksimal nisjebredde. 556
Bredde ovnsrom 372
Nisjedybde. 550
EAN-kode 8003437395093
Konstruksjonstype. Innbygging

Ovner og mikrobølgeovner

Dokumenter og registrering

Last ned brukerhåndbøker her, eller registrer produktet ditt for å få best mulig støtte fra KitchenAid

Håndbøker og litteratur

Bruksanvisning

Last ned

Installasjonsveiledning

Last ned

Produktblad

Last ned

5-Års garanti

KitchenAid forstår at det å være en lidenskapelig gourmand betyr å verdsette kjøkkenet, nyte plassen og kun gi tillit til de beste for å oppnå eksklusivitet.
Derfor tilbyr vi hos KitchenAid våre kunder en garanti som dekker kostnadene for både arbeid og reservedeler for fem år når du kjøper minst 3 apparater.

Du finner generelle vilkår i den legislative og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

GARANTI NEDLASTING

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer produktet ditt

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.