5KCM1208EOB - 859711580470

2 farger tilgjengelig, Sort

Guarantee_2Y

Spiralformet dusjhode

Doseringstrinn og doseringstabell

Permanent gullfarget filter som kan brukes på nytt

Avtakbar vanntank

Gjør livet enklere med deilig traktekaffe

Perfeksjoner kaffekunsten din med den ultimate kaffetrakteren. Det er enkelt å lage deilig kaffe som er klar døgnet rundt.

Trekk ut all smaken

Vi garanterer en enestående smak med det unike spiralformede dusjhodet med 29 hull. Dette metter kaffegruten jevnt.

Stopp gjettingen!

Få riktig mengde hver gang med de praktiske doseringstrinnene på det gjenbrukbare filteret og tabellen på vannbeholderen. Få slutt på spekulasjonene.

Hold den varm og dampende

Vi liker kaffen vår varm! Ved hjelp av varmeplaten holder kaffen seg varm i opptil 40 minutter etter traktingen. Det er ikke noe problem om du har det travelt og blir distrahert.

Sterk, sterkere, sterkest

Velg ønsket smaksstyrke ved hjelp av velgeren for traktestyrke. Bare trykk på én knapp, slik at du kan lage kaffen som morgenhumøret trenger.

Klar når du er det

Trenger du en kopp nå? Ikke vent. Pause- og hellefunksjonen gjør at du kan ta opp kolben og helle en kopp kaffe før traktingen er ferdig.

Passer til alle kjøkkenbenker

Kjøkken er forskjellige. Derfor har vi to trakteknapper, slik at du kan plassere kaffetrakteren slik du vil ha den på kjøkkenbenken.

Hei, kjekken!

Få dette staselige apparatet inn i hjemmet. Det har en moderne og elegant estetikk som du vil vise frem. I tillegg bidrar den unikt utformede helletuten på glasskolben til å forhindre drypping og søl, slik at du kan helle kaffe i alle typer kopper.Din smak, ditt humør

Enten du er lys våken eller sliter med å komme deg ut av sengen, har kaffetrakteren vår akkurat det du trenger. Velgeren for traktestyrke og det jevnt spredte vannet på kaffegruten sørger for at smaken blir sånn du vil ha den.Fra morgen til kveld

Det er alltid kaffetid – enten du trenger en sterk kopp kaffe om morgenen eller en mild kaffe uten koffein om kvelden. Det er ikke noe problem å ta en pause og nyte et øyeblikk for deg selv.Hva er i esken?Hva er i esken?

1,7 l kolbe med unik utforming av helletut og lokk

Problemfri helling i alle koppestørrelser med den spesialdesignede kolben vår.

Unikt dusjhode med 29 hull

Ideell til jevnt mettet kaffegrut, så bitter kaffe er noe som tilhører fortiden!

Gjenbrukbart, permanent gullfarget filter med doseringstrinn

Finn ut nøyaktig hvor mye kaffe du trenger for å få smaken du ønsker. Dette filteret har doseringstrinn som viser deg hvordan du lager perfekt kaffe.

Avtakbar vannbeholder med doseringstabell

Ta av vannbeholderen for å fylle den enkelt opp igjen. Doseringstabellen hjelper deg med å finne ut nøyaktig hvor mye vann du trenger til mengden kaffe du lager.

Forrige
Neste

KAFFETRAKTER MED 1,7 LITERS KOLBE 5KCM1208

Med den 12-koppers kaffetrakteren fra KitchenAid kan du trakte deilig kaffe hver eneste gang. Denne kaffemaskinen er utformet for å perfeksjonere kaffekunsten din med smaken og aromaen som du foretrekker. Det blir enkelt å lage en god kopp kaffe med denne kaffemaskinen. Det unike spiralformede dusjhodet med 29 hull metter kaffegruten jevnt for optimal ekstraksjon, noe som gir en usedvanlig smaksrik kopp kaffe. Valgmuligheten for traktestyrke gjør at du kan velge mellom vanlige og kraftigere styrker, så du kan få kaffen som du liker den. Les mer... Du trenger ikke lenger overlate noe til tilfeldighetene med doseringstrinnene på det gjenbrukbare gullfargede filteret og doseringstabellen på vanntanken, slik at du får et smaksrikt resultat hver eneste gang. Den unikt utformede helletuten på glasskolben bidrar til å forhindre drypping og søl, slik at du kan helle kaffe i alle typer kopper. Du kan trakte når det passer deg med denne kaffemaskinen. Alternativet for automatisk trakting gjør at kaffen er klar og venter på deg når som helst på dagen. Dryppstoppfunksjon gjør at du kan helle deg en kopp kaffe før traktingen er fullført, og den praktiske varmeplaten holder kaffen varm i opptil 40 minutter. Perfekt hvis du trenger litt ekstra tid om morgenen. KitchenAid-kaffetrakteren er utformet med en moderne og elegant estetikk og er en perfekt utstillingsgjenstand på kjøkkenbenken. Hvorfor ikke kombinere den med Design Collection-brødristeren vår for å få de nyeste funksjonene til frokost?. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KCM1208

Tekniske Spesifikasjoner

Strøm (A) 4,8
Håndmikser spenning 1100
Laderens spenning 220-240
Laderfrekvens 50/60
Produktets høyde 364
Produktets bredde 182
Produktets dybde 340
Water capacity 1.7
Det emballerte produktets høyde 437
Det emballerte produktets bredde 249
Warming Warming tray
Det emballerte produktets dybde 404
Nettovekt (kg) 3.3
Bruttovekt (kg) 4.4

Kaffemaskiner

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Trenger du noe annet?

FINN KAFFEMASKINENE VÅRE

Skål for en perfekt frokost!

OPPDAG BRØDRISTERNE VÅRE

Er du på jakt etter litt matinspirasjon?

SE ALLE OPPSKRIFTENE

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.