Bruk av informasjonskapslerVårt nettsted bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å kunne gi brukeren best mulig brukeropplevelse. Nedenfor gis ytterligere opplysninger om informasjonskapsler og om hvordan vi bruker dem. For å få ytterligere opplysninger om databehandling av brukerens personlige data av KitchenAid Europa Inc., vennligst les vår
personvernserklæring.

Informasjonskapsler
- Informasjonskapsler er små datafiler som kan lagres i brukerens datamaskin for å identifisere denne ved brukerens neste gangs besøk, eller for å sette i gang bestemte funksjoner på våre nettsteder. Informasjonskapsler kan deles inn i de følgende kategoriene:Flesteparten av nettleserne er i starten konfigurert til å automatisk akseptere informasjonskapsler. Det er allikevel mulig å endre innstillingene for å kunne blokkere mottak av informasjonskapsler på sin egen maskin eller for kun å akseptere visse av dem. Det gjøres oppmerksom på at deaktivering eller fjerning av surfeinformasjonskapsler eller funksjonelle informasjonskapsler kan medføre at man ikke kan få maksimalt utbytte av funksjonene som tilbys på nettstedet. Vennligst følg nedenstående veiledninger for styring og deaktivering av informasjonskapsler.
Web beacons
- Web beacons er små grafiske elementer som er integrert på nettsidene og i e-poster på en nesten usynlig måte. Web beacon (også kjent som "clearGIFs" eller sporingspiksel -nettbaserte signalsendere) kan levere data som blant annet angir antall besøkende på en nettside og om de er tilfeldige eller faste brukere, nettsidene som vises og varigheten, hvor vellykkede visse online reklamekampanjer er og andre lignende data gjeldende bruk av nettstedet. Hvis de brukes sammen med elektronisk post vil web beacons levere data som blant annet viser når meldingen blev åpnet, hvis og hvor mange ganger den er blitt videresendt og hvilke lenker i meldingen som brukeren klikker på. På grunnlag av disse opplysningene er det mulig å brukertilpasse innhold, produkter, tjenester og tilbud som gis til brukerne, og på samme måte gjøre dem oppmerksomme på produkter, tjenester og/eller Whirlpools spesialtilbud, som kan være av interesse for dem.
Log Files
- Dette er filer som registrerer nettaktivitet og som samler ikke-personlig statistiske data om adgang og bruk av våre nettsteder, uten å identifisere brukeren. Loggfilene gjør det blant annet mulig for oss å samle: (i) brukerens IP-adresse, det vil si en unik identifikasjonskode som internettleverandøren (ISP) tildeler maskinen (bemerk at koden som tildeles brukerens pc kan være forskjellig hver gang du kobler deg opp på nettet, alt avhengig av ens egen ISP); (ii) typen nettleser og operativsystem som brukeren benytter; og (iii) andre opplysninger om brukerens nettsesjon, for eksempel den nettadressen man kom fra for å få adgang til vårt nettsted og oppkoblingens dato og klokkeslett. Foruten å bruke disse opplysningene for å bedre forstå hvordan våre nettsteder benyttes, brukes dataene som samles inn via loggfilene, som IP-adressen (sammen med brukerens personopplysninger) til å løse tekniske problemer, vedlikeholde nettsikkerhet, og hvis det skulle være nødvendig, forhindre eller begrense enkelte brukeres adgang til vår Online Service.
Vi forbeholder oss rettigheten til å endre eller oppdatere denne erklæringen angående personvern og informasjonskapsler, og enhver endring vi foretar i fremtiden vil bli offentliggjort på denne siden. Brukeren bes derfor om å kontrollere denne siden ofte, for å sjekke eventuelle ajourføringer eller endringer i erklæringen angående personvern og informasjonskapsler. Datoen på den siste ajourføring vises øverst på siden.Klikk her for å endre innstilingene angående informasjonskapsler.
Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.