5KFC0516EAC - 859711570790

5 farger tilgjengelig, Kremhvit

Guarantee_2Y

1,19 liters BPA-fri arbeidsbolle

To hastigheter og pulsfunksjon for nøyaktig kontroll

Kniv av rustfritt stål

Vispetilbehør

Kutt, bland, mos, visp, rør

Bruk mindre tid på å preparere råvarer med denne allsidige mathakkeren. Den tar seg av alt det tunge arbeidet.

40 % større hakkekapasitet

Du får mer enn nok av plass til å preparere råvarer med 40 % større kapasitet enn minifoodprosessoren vår. Så ikke la utstyret hemme kreativiteten din!

Praktisk størrelse for oppbevaring

Med en kompakt, lett design, oppbevaring i bollen og ledningsoppbevaring kan hakkeren enkelt lagres i skapet, kanskje som en ekstraenhet.

Kutt, bland og mos helt enkelt

Det er enkelt å få de resultatene du ønsker – fra grov- til finhakket. Bryter med to hastighets- og pulsalternativer. Dette allsidige knivbladet i rustfritt stål takler enkelt alle typer ingredienser.

Pisk sammen en godbit

Med vispetilbehøret får du også luftige resultater! Visp og rør, eller lag pisket krem på bare 30 sekunder (basert på 250 ml kremfløte).

Ideell til å lage sauser og dressinger

Lag deilige dressinger og sauser ved hjelp av væsketilføringsbegeret, som gjør det lett å tilsette væske mens du bruker hakkeren. Arbeidsbollens helletut og håndtak gjør det lett å helle dressingene og sausene du lager.

Problemfri rengjøring

Gode nyheter: bollen, knivbladet og vispen kan vaskes i oppvaskmaskin. Med så enkel rengjøring, kommer du til å bruke hakkeren om og om igjen.

Din gode hjelper på kjøkkenet

Du kommer til å sette din lit til 1,19 l mathakkeren for mange ulike oppgaver. I tillegg til å kutte og blande ingredienser kan du bruke hakkerens vispetilbehør til å piske, emulgere og røre. Hakkeren har en stor kapasitet på 1,19 l, slik at du kan eksperimentere.Det er enkelt å få resultatene du ønsker

Med enkel betjening innebygd i lokket og to hastighetsalternativer får du presis kontroll for å oppnå resultatene du ønsker. Hakkeren er utformet for å være enkel i bruk.Stilig og ryddig design

Den lette og kompakte designen gjør dette til et praktisk apparat for matlaging i hverdagen. Hakkeren er behagelig å bruke, og den praktiske ledningsoppbevaringen på undersiden gjør at den er enklere å rydde sammen – uansett om du lar den stå ute på kjøkkenbenken eller i kjøkkenskapet.Hva er i esken?

Allsidig knivblad

Knivbladet i rustfritt stål er skarpt og allsidig. Brukes til kutting, mosing, hakking og maling. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Vispetilbehør

Vispetilbehøret kan brukes til å blande inn luft i mat som egg, kremfløte og majones. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Forrige
Neste

1,19 L FOODPROCESSOR 5KFC0516

Det er mer rom for kreativitet med matkutteren på 1,19 l. Dette multitasking-hjelpemiddelet gir deg 40 % mer kuttekapasitet enn mini-foodprocessoren vår. Samtidig gjør den smarte, kompakte designen at du kan oppbevare alt i én bolle, med ledningen pakket pent inn under den. Enten du liker å lage en frisk pesto, mettende supper, fyldige desserter eller sauser, er det enkelt å ha kontroll og få resultatene du ønsker. Oppvasken er ikke noe problem da bollen, bladet og skiven trygt kan vaskes i oppvaskmaskinen. Les mer... Utfør en oppgave om dagen, og ha det gøy med å eksperimentere! Enda en unik design fra KitchenAid som er en forlengelse av hendene, fantasien og ferdighetene dine, slik at du kan være kreativ og ha det gøy på matlagingseventyr. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KFC0516
Material of body Plastic

Tekniske Spesifikasjoner

Connection rating (W) 240
Frequency (Hz) 50/60
Max. rotation speed 3450
Min. rotation speed 2450
Voltage (V) 220-240
Depth of the product 160
Height of the product 254
Width of the product 178
Depth of the packed product 183
Height of the packed product 295
Width of the packed product 183
Net weight (kg) 1.4
Gross weight (kg) 1.6

Foodprosessorer

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Er du på jakt etter litt matinspirasjon?

SE ALLE OPPSKRIFTENE

Er du usikker? Se alle foodprosessorene våre

UTFORSK UTVALGET

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.