Kjøkkenmaskin: Hva er i esken?

Du får alt du trenger for å blande, elte og piske deg frem til søte og salte matretter.Hva er i esken?

4,8 L bolle i rustfritt stål

Ergonomisk håndtak i polert rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Robust, stabil og holdbar.

3 L bolle i rustfritt stål

3 L-bollen har ingen håndtak. Bollen er laget av polert rustfritt stål.

Ballongvisp

Ballongvisp med 6 tråder i rustfritt stål og elliptisk utforming for å dekke mest mulig av bollen slik at det blir like lett og enkelt å piske både store og små mengder.

Eltekrok

Brukes til å blande og elte gjærdeig, som brød-, pizza- og pastadeig. Laget i aluminium med slippbelegg i nylon. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Visp med fleksibel kant

Brukes til normale til tunge blandinger som kaker, glasurer, kjeks og potetmos. Designen med fleksibel kant gjør at ingrediensene blandes raskere uten at du må stoppe motoren eller bruke slikkepott.

Helleskjold

Valgfritt vippehode som tilbehør til kjøkkenmaskin. Én del med to formål, som bidrar til å unngå sprut. Med helletrakten kan du tilsette ingrediensene jevnt mens du mikser.

Forrige
Neste

Fordeler med kjøkkenmaskin

  • Ikonisk, førsteklasses design
  • Pisker, visper, elter med mer
  • Brukervennlig
  • Stillegående, kraftig og energieffektiv motor
  • Planetarisk røresystem for rask og grundig blanding
  • Ti hastighetsinnstillinger for optimal kontroll
  • Robust, stabil og holdbar
  • Et stort utvalg tilleggsutstyr


Farge som passer til stilen din

Farge spiller en viktig rolle i historien vår. Vi elsker å gi deg moderne og tidløse valg som passer personligheten din og interiøret ditt. Ta en titt på årets farge – Honey – som tilfører ethvert kjøkken litt sødme og varme.Årets farge

Årets KitchenAid-farge er Honey, som spiller på samhørighetens varme glød. Fargen er inspirert av gleden over å samle sine nærmeste og dele øyeblikk rundt mat og matlaging. Tilfør kjøkkenet ditt en ekte følelse av fellesskap og komfort – med fargen Honey.Tilfør 2021 litt varme

Tiden er inne for å skjemme bort deg selv og de rundt deg med deilige, hjemmelagde retter og godsaker som er laget med kjærlighet.Kjøkkenmaskin som er klar for alt

Oppdag nye muligheter med denne ikoniske kjøkkenmaskinen som hjelper deg med å lage alt fra kjeks til carbonara. Hvilke av de lekre fargene velger du?

Klar for alt

Tenker du på energikuler eller en regnbuekake? Flott! Kjøkkenmaskinen kan også gjøre så mye mer. Du kan bruke tilbehøret som følger med, til å kna deig til brød, pasta eller pizza, piske krem og lage potetmos.

Stort utvalg av tilbehør

Denne tidløse kjøkkenmaskinen leveres med en ballongvisp, en belagt eltekrok og en flatvisp. Du kan også kjøpe en ekstra 3 L-bolle, en visp med fleksibel kant og en hendig sprutbeskyttelse for å unngå søl.

Gled deg over tilleggsutstyret

Ett flerfunksjonelt tilbehørsfeste er nøkkelen til å bruke et utvalg av tilleggsutstyr. Utvid mulighetene med tilleggsutstyr i profesjonell kvalitet fra en spiralisator til en pastarulle, bolle til islagning eller kjøttkvern.

Farger som passer til stilen din

Farger til å bli betatt av. Vi elsker å gi deg friske, klassiske og moderne valg som passer til personligheten din og interiøret ditt – fra Honey til Pebbled Palm eller sort. Utforsk de nyeste stiltrendene for å få ideer til farger på kjøkkenet, eller skill deg ut med noe unikt.

Ytelse blandet med effektivitet

KitchenAid-kjøkkenmaskinen har en motor med direkte overføring som er svært effektiv til å konvertere watt til kraft i bollen eller tilbehør. Utmerket ytelse og energieffektivitet? Det er den perfekte blandingen.

Sterk nok til å vare

KitchenAid-kjøkkenmaskinen er bygd for å vare i generasjoner og har en solid sinkmetallkonstruksjon. Den føles stødig og stabil nok til å håndtere tunge blandinger. Nyt tryggheten av vår fem års garanti.

En kjøkkenmaskin som fyrer opp under kreativiteten

La kjøkkenmaskinen gjøre jobben, så kan du eksperimentere med nye ideer og kreative grep.Planetarisk røresystem for rask blanding

KitchenAid-kjøkkenmaskinen var den første med et unikt «planetarisk røresystem». Hva betyr dette? Den gjør at vispen kan ha en spiral på minst 59 berøringspunkter rundt bollen for å blande raskt og grundig. Alt blir fullstendig innarbeidet – ingenting blir utelatt.
Flytt hastighetskontrolleren, avhengig av hva du gjør. Velg hastighet 1 for å røre om forsiktig, opp til 6 for å piske og skumme og 10 for å piske raskt.Populær kjøkkenmaskin med vippehode

Flott til å ha på kjøkkenbenken. Vippehodemodellen er vennen din på kjøkkenet. Det er enkelt å vippe hodet bakover for å få tilgang til bollen. Kjøkkenmaskinen er i en praktisk størrelse og ideell for både små og store porsjoner. Det inkluderer to boller i rustfritt stål (4,8 og 3 L) som begge festes godt i sokkelen.Skjønnhet som varer og varer

Kjøkkenmaskinene våre er laget for at lidenskapelige matlagere skal glede seg over dem hver dag. De er laget av de tøffeste materialene og kan håndtere hvilken som helst oppskrift du kan kaste dem uti (eller kaster uti dem).
Kjøkkenmaskinene er designet og montert i USA og gir over 100 års teknisk ekspertise i en formstøpt metallkonstruksjon. De er solide og tunge. Til og med kontrollknappene er laget av metall. Hvilken nye oppskrift kommer du til å utfordre den med?Kraftig metallkonstruksjon

Ved å kombinere styrke og skjønnhet er bollen og tilbehøret til denne kjøkkenmaskinen på 4,8 L med vippehode laget for å vare. Hygienisk og enkel å rengjøre – materialet er ideelt for et travelt kjøkken.
Den er støt- og ripesikker, slik at du kan jobbe hardt og likevel stole på at den ser vakker ut i mange år fremover. Vi synes at skålene i rustfritt stål er evig stilige og gir et smart, rent utseende.Verktøyene for eventyrene dine

Gå enda lenger på kjøkkenet med et utvalg av tilleggsutstyr – alt drevet av kjøkkenmaskinen din.
Bolle til islagning, kjøttkvern og mye mer.Juice, syltetøy, pølser!

Koble tilleggsutstyr til det flerfunksjonelle tilbehørsfestet, så er du klar til å utvide repertoaret ditt. Lag hver rett du noen gang har ønsket å lage – fra pølser eller fettuccine til grønnsaksnudler eller fersk appelsinjuice.
Elsker du syltetøy? Prøv med purépressetilbehøret. Har du nylig blitt veganer? Lag lasagne med grønnsaksplatekutteren. Alle tilbehørene passer til alle kjøkkenmaskinene som er laget siden 1919.Hvor mye kan du lage?

I denne kjøkkenmaskinen på 4,8 L med vippehode kan du lage små til store porsjoner. Som en guide til maksimal kapasitet kan du ha i opptil 12 egg (middels), én liter kremfløte, lage en kake på 2,7 kg eller ni dusin kjeks. Det er nok til alle når du nyter familietid og har venner på besøk. Tross alt, flere kjeks = flere smil.Er du på jakt etter litt matinspirasjon?ARTISAN 4,8 L KJØKKENMASKIN MED VIPPEHODE 5KSM175PS

Ved hele tiden å raffinere, forbedre og tenke nytt siden den tid, har vi gjort dagens Artisan kjøkkenmaskin til et apparat som yter maksimalt og er bygget for å vare. Det unike og profesjonelle designet gjør den til en forlengelse av hendene dine, oppfinnsomheten din og ferdighetene dine, slik at du kan uttrykke deg gjennom matlagingen og skape noe helt spesielt – hver gang. En rekke tilleggsutstyr er tilgjengelige for å gjøre Artisan kjøkkenmaskin til det optimale hjelpemiddelet på kjøkkenet. Les mer... Du fester dem ganske enkelt til mikseren ved å koble dem til navet, så er du klar til å forberede mat – samtidig som arbeidsbyrden reduseres. Ved hjelp av alle tilbehørene kan du kverne kjøtt eller lage, rulle og kutte pasta, blande sammen store eller små mengder – helt uanstrengt og med perfeksjoneringen du får gjennom våre erfaringer som produsent av miksere i over 90 år. Inkludert i esken: Ballongvisp, Eltekrok, Flat visp, 4,8L frostet glassbolle. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KSM175PS

Tekniske Spesifikasjoner

Håndmikser spenning (W) 300
Motortype AC (Alternating current)
Hestekrefter (motorens utgangseffekt) 0.19
Laderens spenning 220-240
Watt (W) 300
Frekvens (Hz) 50/60
Maks. rotasjonshastighet 220
Min. rotasjonshastighet 58
Bolle maks. tørr kapasitet 1
Pulsknapp 58
Material Zinc
Lengde på strømkabel 106
Elektrisk hastighjetsstyring Ja
Produktets høyde 360
Produktets bredde 240
Produktets dybde 370
Det emballerte produktets høyde 413
Det emballerte produktets bredde 406
Det emballerte produktets dybde 273
Nettovekt (kg) 10.98
Material, skål Rustfritt stål
Bruttovekt (kg) 12.22
Kakesmuler : gram mel 0.5
Eggehvite 12
Vispet krem (L) 1
Kake (kg) 2.7
Hestekrefter (motorens utgangseffekt) 2
Potetmos (kg) 1.5
Kjeks (standardkaker på 5,1 cm) 108
Støpseltype Euro

Tilbehør

STANDARD TILBEHØR Dough Hook, Beater, Whisk, 3L bowl, 4.8L Bowl, Flex Edge Beater, pouring Shield

Kjøkkenmaskiner

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Er du klar til å komme i gang med kjøkkenmaskinen din?Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.